510 TL'ye Minecraft alınır mı?

Yani aslında bilgisayarım pek iyi değil. Tek keyifle oynattığı oyun Minecraft. Akşam kafa dinlemek için oynamak güzel oluyor fakat artık orijinale geçsem fena olmaz diyorum. Çocukluğum Minecraft ile geçti ama daha yeni orijinal almak aklıma geliyor.

Bende düşünüyorum hem yıllardır korsan oynuyoruz hem de kolay kolay indirime giren bir oyun değil. Game Pass'te oynuyordum hypixel'de özellikle çok sarıyor o kısmı da olduğu için bence değer. Oynama hevesim de niyeyse bir var bu hafta alıcam herhalde bende.

Bende alıcam sanırım. Büyümek etki etmiyor herhalde halen oynayasım var

Bende alacağım sanırım. Büyümek etki etmiyor herhalde halen oynayasım var

Hypixel Skyblock falan beni geçen sene çok sarmıştı yapacak bir sürü şey de olduğundan. Neyse boş ver alırken şöyle düşünelim biz yıllarca korsan oynadık hakkını verelim bari şimdi değil mi

Ben yaklasık 7000 saat korsan Minecraft oynadım ve dedim ki ileride bir gün alırım adamların hakkını yememiş olurum. İndirimlerde denk geldim aldım. Ayrıca orijinal Minecraft korsana göre çok daha iyi. İstediğiniz sunucuya girebiliyorsunuz. Ayrıca realms açıp agalarla rahat rahat oynayabiliyorsunuz (Java realms 22 tl aylık 11 kişilik)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…