5100 ₺ PC Toplama

@Silinen üye i5 mi? Şaka yapıyor olmalısın. O ekran kartına darboğaz yapar ayrıca i5, kendimden biliyorum. OC yapılamayan işlemciye Z serisi anakartta mantıksız para israfı. Önermiyorum.

Buyurun bu düzenlenmiş hali önceki sistemdeki parçaları yanlış atmışım:

Toplam Fiyat: 5.173 TL

Bu monitör başka GTX1060 sistemler için tavsiye edilmiştir. Al sana düzgün bir sistem bunu topladım bütçesi 4.000 TL olan dostlarıma yazdım beğenildi bu sistem (Monitör hariç ama).

Son düzenleyen: Moderatör:
@Pantheon
Rica etsem monitörü de dahil ederek bir sistem toplayabilir misin?
Peki bütçeyi aşacak mı aşmayacak mı? Ona göre alternatif bir monitör ekleyecem.

Ya kardeşim sen monitör dahili neden sonra diyorsun? Bak yanlış sistem toplattırdın bize ama, neyse tekrar toplayacağım sana monitör dahilinde...

Samsung 750 Evo yerine Adata Su 800 128 GB eklenir. İşlemci fanı AM4+ soket yok. Kasa + PSU birleşik önermiyorum. RAM linki tam çıkmamış.

Benim yazdığım soğutucuyu yanlış yazdım, o soğutucu yerine mutlaka bunu al:

Aerocool Verkho2 Intel LGA1156/155/1151/1150/775 AMD Fiyatı

Samsung 750 Evo yerine Adata Su 800 128 GB eklenir. İşlemci fanı AM4+ soket yok. Kasa + PSU birleşik önermiyorum. RAM linki tam çıkmamış.
250GB bu sistem için yeterlidir, bide bütçesi yüksek sisteme 128GB SSD takmak saçma biraz. İşlemci fanının linkini yanlış attım onun yerine bu olacak:

Aerocool Verkho2 Intel LGA1156/155/1151/1150/775 AMD Fiyatı

PSU'da 80+ Bronze sertifikası vardır, sorun çıkaracağını düşünmüyorum, iyi Sosyal'ler!

AnakartMSI B350 Mortar ArcticASUS Prime H270M-PLUS
İşlemciAMD Ryzen 5 1600XIntel Core i5-7500
Ekran KartıMSI GTX 1060 Armor 6GASUS RX 580 ROG STRIX 8GB
Ortak Bileşenler
BellekHyperX Fury Black 16GB Kit 2666MHz CL15
DepolamaToshiba 3.5″ 1TB P300 7200 RPM
SSDSamsung 850 EVO 250GB
KasaCorsair Carbide Champ/Spec-04
Güç KaynağıKasaya dahil, 600W
SoğutmaCooler Master Hy
KasaCorsair Carbide Champ/Spec-04
Güç KaynağıKasaya dahil, 600W
SoğutmaCooler Master Hyper 212 Evo
Fiyat:5.000 TL4.700 TL
+ MonitörAOC 23.6” E2470SWH – 1ms, 60HzViewSonic 24” VX2457-mhd – Free
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]
Sistemde yazım hatası oldu ama yazdım üstteki Ryzen sistemi alın. SüperToprak adlı kullanıcının sisteminden daha iyi.

Anakart alarak MSI tercih etmek yanlışi onun yerine bunu yaz ve bir sistem toplanırken markaya bakıp almak bence saçma. Bu sistemin illa da MSI olması şart değil onun yerine Galax ya da Gigabyte tercih edebilirsin istersen gel @Nazım Paşa arkadaşımız baksın bakalım? O da ekran kartı olarak benim ettiğim tavsiyeyi edecektir mutlaka, sistemim bir kere kötü değil, içinde alternatif bir monitör bulunmaktadır.

Recep Baltaş'a söyle, ben toplamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…