GoktugGecer07 Hectopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2018 #1 Paradan çok emek verilmiş tertemiz bakılmış sistemim acil nakit ihtiyacından dolayı 2300 TL zarara girerek satmaktayım. Detaylar piyasa sıfır fiyatları ve 2.el fiyatımın dökümanı fotoğraflarda mevcuttur. Anakart + işlemci olarak veya sadece boş kasa olarak yada tüm sistem olarak komple satılıktır. İstanbul içi eve kadar teslim edilip kurulum yapılmakta olup şehir dışına kargo tarafımdan sağlanır. Alıcıya şimdiden hayırlı olsun! Son düzenleme: 21 Ocak 2018
Paradan çok emek verilmiş tertemiz bakılmış sistemim acil nakit ihtiyacından dolayı 2300 TL zarara girerek satmaktayım. Detaylar piyasa sıfır fiyatları ve 2.el fiyatımın dökümanı fotoğraflarda mevcuttur. Anakart + işlemci olarak veya sadece boş kasa olarak yada tüm sistem olarak komple satılıktır. İstanbul içi eve kadar teslim edilip kurulum yapılmakta olup şehir dışına kargo tarafımdan sağlanır. Alıcıya şimdiden hayırlı olsun!
TRSami01 Megapat Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 818 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2018 #2 Kasaya aşık oldum. Keşke benimde böyle ortamım ve sistemim olsa. 5500 TL güzel fiyat. Keşke ihtiyacınız olmasa ve sistemi satma ihtiyacı duymasanız. Fotoğraflara baktım ama 2 farklı ekran kartı gördüm. Eski kartınız mı ROG Strix'di ?
Kasaya aşık oldum. Keşke benimde böyle ortamım ve sistemim olsa. 5500 TL güzel fiyat. Keşke ihtiyacınız olmasa ve sistemi satma ihtiyacı duymasanız. Fotoğraflara baktım ama 2 farklı ekran kartı gördüm. Eski kartınız mı ROG Strix'di ?
Lana Del Rey Hectopat Katılım 2 Şubat 2015 Mesajlar 295 Makaleler 4 Yer İzmir, Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oto Yedek Parça 18 Ocak 2018 #3 Ekran kartı için 2000 TL söz konusu olursa almak isterim.
Laniakeea Kilopat Katılım 11 Ekim 2016 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2018 #4 RAM'lere ciddi alıcıyım ayrı satıyorsanız
Lana Del Rey Hectopat Katılım 2 Şubat 2015 Mesajlar 295 Makaleler 4 Yer İzmir, Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oto Yedek Parça 18 Ocak 2018 #5 LOLLIPOP dedi: RAM'lere ciddi alıcıyım ayrı satıyorsanız Genişletmek için tıkla... Arkadaş cevap vermeyecek galiba.
LOLLIPOP dedi: RAM'lere ciddi alıcıyım ayrı satıyorsanız Genişletmek için tıkla... Arkadaş cevap vermeyecek galiba.
G Gunerozcan07 Kilopat Katılım 21 Ağustos 2015 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2018 #6 Ürünlerin garantileri Türkiye'den midir ? Yoksa yurt dışı amazon mu ?
SpermMan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 1.218 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2018 #7 RAM ve SSD'ye talibim.
GoktugGecer07 Hectopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2018 #8 Lana Del Rey dedi: Ekran kartı için 2000 TL söz konusu olursa almak isterim. Genişletmek için tıkla... Cezalıydım o yüzden cevap veremedim ekran kartı satılık değildir tek başına.
Lana Del Rey dedi: Ekran kartı için 2000 TL söz konusu olursa almak isterim. Genişletmek için tıkla... Cezalıydım o yüzden cevap veremedim ekran kartı satılık değildir tek başına.
Laniakeea Kilopat Katılım 11 Ekim 2016 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2018 #9 GoktugGecer07 dedi: Cezalıydım o yüzden cevap veremedim ekran kartı satılık değildir tek başına. Genişletmek için tıkla... RAMler?
GoktugGecer07 dedi: Cezalıydım o yüzden cevap veremedim ekran kartı satılık değildir tek başına. Genişletmek için tıkla... RAMler?
Lana Del Rey Hectopat Katılım 2 Şubat 2015 Mesajlar 295 Makaleler 4 Yer İzmir, Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oto Yedek Parça 19 Ocak 2018 #10 GoktugGecer07 dedi: Cezalıydım o yüzden cevap veremedim ekran kartı satılık değildir tek başına. Genişletmek için tıkla... Hocam parça parça satarsan daha çabuk satılacaktır. Ama yine de tercih senin. Benim teklifim kart alana kadar geçerlidir.
GoktugGecer07 dedi: Cezalıydım o yüzden cevap veremedim ekran kartı satılık değildir tek başına. Genişletmek için tıkla... Hocam parça parça satarsan daha çabuk satılacaktır. Ama yine de tercih senin. Benim teklifim kart alana kadar geçerlidir.