Arkadaşlar 1200 TL'ye 144Hz 1 ms monitör alacağım nerede toplarsam toplayayım bilgisayar 6400 gibi bir maliyete ulaşıyor (monitör dahil).
Bütçem 6200-6300 TL. Anakart olarak ne tercih etmeliyim?
8 GB RAM yeterli olur mu çünkü 16 BG olursa maliyetli oluyor?
120 GB SSD olursa güzel olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Hiç bir parçadan kısmadan topladım rx580 ile rx590 arasında dağlar kadar fark yok. Uzun sureler sıkıntısız oyun oynatır. Oyunlarda 8 GB RAM'den oluşabilecek droplarda yaşamazsınız. Kasa daha uygun seçilebilir , ama hava akışı olarak ve tasarım olarak çok güzel bir model.
Hiç bir parçadan kısmadan topladım rx580 ile rx590 arasında dağlar kadar fark yok. Uzun sureler sıkıntısız oyun oynatır. Oyunlarda 8 GB RAM'den oluşabilecek droplarda yaşamazsınız. Kasa daha uygun seçilebilir , ama hava akışı olarak ve tasarım olarak çok güzel bir model. Eki Görüntüle 368859
Sistem hoş ama SU650 almayın, dandik bir SSD. Tek bir elektrik kesintisine güle güle dersiniz.(Elektrik kesildiği anda SSD üzerinde işlem yapılıyorsa direk güle güle, birde garantisiyle uğraşırsınız.)
Gerçekten merak ediyorsanız Steam'den bir oyun indirmeye başlayın ve restart tuşuna basın, mezar hazırlamayı da unutmayın SSD'ye.
Şahsen PUBG indirirken bilgisayar dondu, 10-15 dakika bekledim tık yok, mecburen tuşla yeniden başlattım. Ah! O da ne! SSD ne hikmetse ölmüş ? Diskpart 0B size, 0B free diyor. SSD başlatılamadı, bilinmiyor hataları, BIOS'ta görünmemesi. Ucuz olmasının nedeni de bu zaten. O kadar JD'ye laf atıyoruz ama ADATA'nın da bu konuda farkı yok. 2. SSD'im bu. 1 Tesadüftür 2 nedir ? Tek elektrik kesintisine puf oldu resmen. O kadar da para vermiştik, garantisi diyorki birde:
"Sizin ülkenizde destek yok, Belçika'ya yollayın."