Mehmet Ali Kaba Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2016 Mesajlar 1.292 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2018 #131 Bütün parçaların ikinci el ortalama fiyatına bakıp, sistemin genel fiyatını bulacağını düşünüyorum.
Mecnun pehlivan Kilopat Katılım 16 Eylül 2014 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2018 #132 Teşekürler, topladım şuanda total fiyat 10,610 TL inanılmaz bir artış çok yazık gerçekten. Herkese iyi geceler.
Teşekürler, topladım şuanda total fiyat 10,610 TL inanılmaz bir artış çok yazık gerçekten. Herkese iyi geceler.
Mothitron Hectopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 413 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2018 #133 Mecnun pehlivan dedi: Teşekürler, topladım şuanda total fiyat 10,610 TL inanılmaz bir artış çok yazık gerçekten. Herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla... O fiyat olması imkansız çünkü yenileri üretildiği için eskileri stokta kalmıyor bu nedenle fiyatlarını aşırı uçuk gösteriyor mağazalar. Zaten şimdi o parçaların sıfırını bulmak imkansız gibi bir şey.
Mecnun pehlivan dedi: Teşekürler, topladım şuanda total fiyat 10,610 TL inanılmaz bir artış çok yazık gerçekten. Herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla... O fiyat olması imkansız çünkü yenileri üretildiği için eskileri stokta kalmıyor bu nedenle fiyatlarını aşırı uçuk gösteriyor mağazalar. Zaten şimdi o parçaların sıfırını bulmak imkansız gibi bir şey.