5100 TL'ye i5 8400 ve GTX 1070 sistem alınır mı?

Sistemde HDD yok. Ramlar 3000Mhz ama anakart 2666 Mhz ye kadar destekliyor. Bu fiyata daha iyisi toplanabilir.

Sistemde HDD yok. Ramlar 3000Mhz ama anakart 2666 Mhz ye kadar destekliyor. Bu fiyata daha iyisi toplanabilir.

Üstteki arkadaşın mesajını kopyala yapıştır yapmak yerine beğenebilirsiniz. Bence bu daha mantıklı.

Soruya dönelim. Bu sistem alınmaz. Çünkü RAM ve anakart uyumu saçma. Bu fiyata 16 GB ve Ryzen 5 2600x işlemcili bir sistem toplanabilir. Bu yüzden böyle hazır toplanmış sistemler yerine sizin toplamanız daha iyi olur. Bu arada sistemde HDD yok ve bu fiyatlı bir sisteme daha iyi bir SSD konulabilir diye düşünüyorum. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Sadece duşuncemi yazdım aynı olabilir

Hocam bu sistem için konu açmıştım. Bu fiyata daha iyisi yok. Anakart RAM uyumsuz diyen arkadaşlar YouTube'de kasanın videosu var. 3000 MHz RAMler daha ucuz diye kullanılmış. İstenilmeyen parça var ise de yükseltme seçeneği mevcuttur.

Tamam ozaman toplar mısınız daha iyisini ?

Tavsiyem aşağıdaki sistemi ve ya buna benzer bir sistem almanız. Şahsen linkteki sistemi bende tavsiye etmiyorum. O kadar para verilen bir sistemde en azından 3000 MHZ 16 GB RAM olmalı diye düşünüyorum. Evet ekran kartından bir miktar kısmış oldum ama onun yerine daha güzel bir SSD, daha güzel bir anakart, 2 adet 8+8 şeklinde toplam 16 GB RAM, daha güzel bir PSU ve "bence" daha güzel bir işlemci almış olacaksınız. Karar sizin yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…