gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 22 Temmuz 2020 #21 Agarwaen3 dedi: Haklısınız ama bu süre hikayeli oyunlarda bir önem arz etmiyor bence. Multiplayer oyunlar da zaten böyle yükleme ekranları ile yavaş açılmıyor. Bence SSD kullanmanın en önemli faydası uygulamaların ve bilgisayarın açılış hızıdır. Bunu da 120GB'lık bir SSD kullanarak çözmek kolay zaten. Genişletmek için tıkla... E bırak da o zaman o da SSD tadına varsın.
Agarwaen3 dedi: Haklısınız ama bu süre hikayeli oyunlarda bir önem arz etmiyor bence. Multiplayer oyunlar da zaten böyle yükleme ekranları ile yavaş açılmıyor. Bence SSD kullanmanın en önemli faydası uygulamaların ve bilgisayarın açılış hızıdır. Bunu da 120GB'lık bir SSD kullanarak çözmek kolay zaten. Genişletmek için tıkla... E bırak da o zaman o da SSD tadına varsın.
A Agarwaen3 Decapat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 639 Çözümler 3 22 Temmuz 2020 #22 gregor cemsa dedi: E bırak da o zaman o da SSD tadına varsın. Genişletmek için tıkla... Ben fikrimi söylüyorum sadece. Karar onun. Ama dediğim gibi 120GB SSD + 1TB HDD neredeyse 500GB SSD fiyatında olduğu için bence öyle yapılması daha mantıklı. Hem bilgisayar ve uygulamalar hızlı açılır hem de 1TB'ın içinde kırlarda at koşturabilir
gregor cemsa dedi: E bırak da o zaman o da SSD tadına varsın. Genişletmek için tıkla... Ben fikrimi söylüyorum sadece. Karar onun. Ama dediğim gibi 120GB SSD + 1TB HDD neredeyse 500GB SSD fiyatında olduğu için bence öyle yapılması daha mantıklı. Hem bilgisayar ve uygulamalar hızlı açılır hem de 1TB'ın içinde kırlarda at koşturabilir