512 GB SSD'ye Windows kurmak için kaç GB ayrılmalı?

500GB SSD'niz varmış zaten, Windows'a niye bu kadar az ayırıyorsunuz?

Zaten düzgün kurulması için 30 GB civarı şart, sadece kurup öylece ekrana bakacaksanız 30 GB civarı yeterli olur. Sürücüler ve programlar kurulunca yer dolacaktır zaten, kullanılamaz hale gelecektir. En az 80-100 GB civarı ayırın, 60 uzun sürede yetmez.

500GB SSD'niz varmış zaten, Windows'a niye bu kadar az ayırıyorsunuz?
Arkadaşlar benim bildiğim windows kurulu alanda başka program kurmak iyi olmuyor o yüzden bu kadar fazla alan vermenin anlamı ne sadece Windows olmayacak mı içinde bunu 100 GB yapan ne? Yanlışım varsa düzeltin benim Bildiğim az yer vermek daha iyi

Hocam sadece Windows kuracaksanız 1 yer ayıracaksınız zaten.

Onu genellikle HDD için derler, SSD için böyle yapmak daha kötü olabilir hatta. Windows kurulu alanda başka program kurmanın iyi olmadığı düşüncesiyle bu şekilde kuracaksanız o şekilde kurmayın, bütün diske kurun.

100 GB yapan bir şey yok, dediğim gibi 30-35 GB civarı Windows'un sadece çalışmasına yeter. Siz uzun kullanımda kullanacağım demişsiniz ve Windows'u o bölüme kurup diğer bölümü program kurmak için kullanacağınızı söylememişsiniz. Biz de o yüzden böyle bir öneri de bulunduk. Her neyse bütün diske kurun, bir zararı olmaz.

100 gb olsun bence windows güncelleme alacak ve başka programlar kuracaksın.
Knk işte başka program kurcamda atıyorum 80 GB 460gb ayırdım 460 olan yere kurmuş olmam mı şimdi usb yi hazırladım ne yapayım
Direkt bütün diske mi kurayım? Yer ayırmadan?

Direkt bütün diske mi kurayım? Yer ayırmadan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…