byspayn Hectopat Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2015 #11 Silinen üye dedi: Bende 2GB RAM var ve windows 10 64 bit kurulu. Süper çalışıyor. İşlemcim Pentium Dual-Core E5300. Genişletmek için tıkla... Windows 10'da deneriz. Makine benim değildi. Onun için şu an deneyemiyorum. XP gibi çalışacağını da hiç düşünmüyorum gerçi de neyse, denerim elime tekrar geçtiğinde.
Silinen üye dedi: Bende 2GB RAM var ve windows 10 64 bit kurulu. Süper çalışıyor. İşlemcim Pentium Dual-Core E5300. Genişletmek için tıkla... Windows 10'da deneriz. Makine benim değildi. Onun için şu an deneyemiyorum. XP gibi çalışacağını da hiç düşünmüyorum gerçi de neyse, denerim elime tekrar geçtiğinde.
iarda akkaya Hectopat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2015 #12 Arkadaşım Windows XP yüklersin sen ama o arkadaşın bilgisayarı baya eski. Bu yüzden bilgisayarı USB kurulum desteklemiyor.
Arkadaşım Windows XP yüklersin sen ama o arkadaşın bilgisayarı baya eski. Bu yüzden bilgisayarı USB kurulum desteklemiyor.