türkishlokum Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 513 Çözümler 2 25 Eylül 2020 #21 Computer Hardware dedi: 3 Senedir ek iş olarak yaptığım bir bilgisayar satıcısı olarak bu fiyata satmanız imkansız diyorum. İstiyorsanız şansınızı deneyin ancak bu fiyata satabilmek için biraz kaba olacak ama gerçekten bir enayi bulmanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Hiç anlamayan buldu diyelim adam EBA için çocuğuna bilgisayar aldığını zannedecek. Eve bir getirecek pat sistem EBA'yı bile açmıyor. İçim acıdı be ):.
Computer Hardware dedi: 3 Senedir ek iş olarak yaptığım bir bilgisayar satıcısı olarak bu fiyata satmanız imkansız diyorum. İstiyorsanız şansınızı deneyin ancak bu fiyata satabilmek için biraz kaba olacak ama gerçekten bir enayi bulmanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Hiç anlamayan buldu diyelim adam EBA için çocuğuna bilgisayar aldığını zannedecek. Eve bir getirecek pat sistem EBA'yı bile açmıyor. İçim acıdı be ):.
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 25 Eylül 2020 #22 türkishlokum dedi: Hiç anlamayan buldu diyelim adam EBA için çocuğuna bilgisayar aldığını zannedecek. Eve bir getirecek pat sistem EBA'yı bile açmıyor. İçim acıdı be ):. Genişletmek için tıkla... Bir de satarken GTA 5 açar mı diye soracak çocuk babasına
türkishlokum dedi: Hiç anlamayan buldu diyelim adam EBA için çocuğuna bilgisayar aldığını zannedecek. Eve bir getirecek pat sistem EBA'yı bile açmıyor. İçim acıdı be ):. Genişletmek için tıkla... Bir de satarken GTA 5 açar mı diye soracak çocuk babasına
riseofturkey Megapat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 945 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Antalya/Finike Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #23 bilinçli pars dedi: (1. Nesil i7 işlemcili ve GT 730 ekran kartlı) 'gaming PC (!)' bitti de bir de bu mu başladı? Genişletmek için tıkla... Farkettiysen başlıkta sadece EBA için sistem yazıyor dostum gaming falan demedim.
bilinçli pars dedi: (1. Nesil i7 işlemcili ve GT 730 ekran kartlı) 'gaming PC (!)' bitti de bir de bu mu başladı? Genişletmek için tıkla... Farkettiysen başlıkta sadece EBA için sistem yazıyor dostum gaming falan demedim.
1 161553 Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 2.318 Makaleler 1 Çözümler 13 25 Eylül 2020 #24 Kasanın sağına soluna da 2 tane şerit LED çaktın mı Gaming PC diye okut peynir ekmek gibi satılır.
2 212374 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 2.949 Çözümler 10 25 Eylül 2020 #25 EBA için bile yeterli değil sistem alan adama yazık.
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 25 Eylül 2020 #26 riseofturkey dedi: Farkettiysen başlıkta sadece EBA için sistem yazıyor dostum gaming falan demedim. Genişletmek için tıkla... GTA 4 bile oynayamaz mıyız? Kaç cigolayt bu?
riseofturkey dedi: Farkettiysen başlıkta sadece EBA için sistem yazıyor dostum gaming falan demedim. Genişletmek için tıkla... GTA 4 bile oynayamaz mıyız? Kaç cigolayt bu?
riseofturkey Megapat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 945 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Antalya/Finike Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2020 #27 Xeon işlemci dedi: Uyumlu değilmiş bilmiyordum teşekkür ediyorum bilgilendirmen için. Genişletmek için tıkla... Deneyen oldu mu peki bunu nereden biliyorsun?
Xeon işlemci dedi: Uyumlu değilmiş bilmiyordum teşekkür ediyorum bilgilendirmen için. Genişletmek için tıkla... Deneyen oldu mu peki bunu nereden biliyorsun?
türkishlokum Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 513 Çözümler 2 25 Eylül 2020 #28 riseofturkey dedi: Fark ettiysen başlıkta sadece EBA için sistem yazıyor dostum Gaming falan demedim. Genişletmek için tıkla... Adamın demek istediğini anlamadınızmı ? riseofturkey dedi: Deneyen oldu mu peki bunu nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... Windows 7 ve üzeri için önerilir EBA.
riseofturkey dedi: Fark ettiysen başlıkta sadece EBA için sistem yazıyor dostum Gaming falan demedim. Genişletmek için tıkla... Adamın demek istediğini anlamadınızmı ? riseofturkey dedi: Deneyen oldu mu peki bunu nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... Windows 7 ve üzeri için önerilir EBA.
Xeon işlemci Decipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 2 25 Eylül 2020 #29 riseofturkey dedi: Deneyen oldu mu peki bunu nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... İnternetten W7 SP1'den aşağı olan sürümlerde çalışmıyor yazıyor.
riseofturkey dedi: Deneyen oldu mu peki bunu nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... İnternetten W7 SP1'den aşağı olan sürümlerde çalışmıyor yazıyor.
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Eylül 2020 #30 Bir komşunun kasasından 100 liraya alırsın. 2 GB RAM olur en kötü. Bu iş biter o zaman.