52 bin TL laptop önerisi

Adige05

Femtopat
Daha fazla  
Bütçem maksimum 52 civarı. Nitro 16 AN16-42, LOQ 15IRX9 Intel Core i7-13650HX, TUF Gaming F15 FX507VI-LP098, HP Victus 16-R1015NT 9J217EA bu cihazlar arasında kaldım. Hangisi tercih edilebilir ya da kasım indirimini beklesek acaba düşer mi fiyatlar? İlgilenene herkese teşekkür.

Bütçe 54K olursa bunu alın.

Bütçe çıkmazsa.

Şu laptop 52k fiyatta alabileceğin en fiyat/performans laptop

Ekran kartından feragat edip ekranım iyi olsun dersen

Bütçe 54K olursa bunu alın.

Bütçe çıkmazsa.
4060-4070 arasında çok fark var mı victuslar %100srgb değilmiş, bir iki inceleme izledim görüntü baya fark ediyor sanki, yanıt ve ilgileniriz için tşk.

4060-4070 arasında çok fark var mı Victus'lar %100sRGB değilmiş, bir iki inceleme izledim görüntü bayağı fark ediyor sanki, yanıt ve ilgileniriz için teşekkür.

4070 %15 civarı daha güçlü. Bu bütçede attığım 2 model en iyisi şu an. Şahsen Gigabyte modeli alın paneli 2K 400 nit 100 sRGB ve soğutması da çok iyi.

4070 %15 civarı daha güçlü. Bu bütçede attığım 2 model en iyisi şu an. Şahsen Gigabyte modeli alın paneli 2K 400 nit 100 sRGB ve soğutması da çok iyi.
Hocam bu Aorus'ta herhangi bir bildiğiniz kronik sıkıntı var mı ve soğutma, malzeme kalitesi vs. bakımından Nitro 16'ya kıyasla nasıldır, onun yerine tercih etmeli miyim? Fiyat farkını görünce cazip geldi, Teşekkürler.

Hocam bu Aorus'ta herhangi bir bildiğiniz kronik sıkıntı var mı ve soğutma, malzeme kalitesi vs. bakımından Nitro 16'ya kıyasla nasıldır, onun yerine tercih etmeli miyim? Fiyat farkını görünce cazip geldi, teşekkürler.

Bildiğim bir kronik sorunu yok. Soğutma ve kalite olarak Nitro 16'dan daha iyi.

fiyat yüksek olduğu için mi, yada başka bir sebeple mi hiç bir yerde denk gelmedim tanıtım incelemesi vs, hep diğer markaları tavsiye ediyorlar, sponsorluk meselesi sanırım

Fiyat yüksek olduğu için mi, ya da başka bir sebeple mi hiçbir yerde denk gelmedim tanıtım incelemesi vs, hep diğer markaları tavsiye ediyorlar, sponsorluk meselesi sanırım

Tonla incelemesi var Gigabyte modelin.

Technopat bile inceledi hatta.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yabancı olarak da bir sürü inceleme var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı