Bir süredir masaüstü bilgisayar toplamak için araştırma yapıyordum ve karar verdim, aşağıda hangi bilgisayar parçalarını aldığıma dair fiyatları ile fotoğraf koyacağım bilgisayar kasası bende olduğu için almadım, eski kasayı kullanacağım. Ürünleri Hepsiburada ve Trendyol üzerinden aldım diğer yerlere göre fiyatlar bir miktar fazla olabilir, faizsiz 6 taksit imkanı olduğu için bu iki yerden satın aldım. Sizce nasıl eksiler ve artılar nelerdir?
Toplam 52000TL.
7600'e gerek yok 7500f yapın hocam. İşlemci soğutucuyu hiç duymadım hava soğutucu olarak. Bence bir tık yukarı çıkabiliyorsanız thermalright peerless assassin 120 se yapın. Ramleri 6000mhz cl30 yapın. AMD resmi açıklaması sweet spot 6000mhz uclk:mclk 1:1 için. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun hocam. @Kambur_Kaplumba hocamında yorumları olacaktır. Hocamı bir süredir görmedim bende bir selam vermiş oliyim .
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
@efebatiin hocamın önerdiği gibi bir öneri yaparım bende, bu bütçeler bu sistem için çok. Kendiniz toplarsanız 7800 xt ryzen 7 9700x li sistem toplarsınız.
Buyrun örnek sistem;
Sistem toplamda 54-55 bin tl çıkıyor anakart tercihen değiştirilmesine gerek bulmuyorum ama değiştirmek isteseniz b650m k kullanılabilir. Ayrıyeten az daha bütçeniz çıkarsa kasa + psu yu vento vg16al nzxt c750 bronze ikilisi şeklinde tercih edebilirsiniz.
İşlemci soğutucu eklemeyi unutmuşum basit bi 700-800 tl lik soğutucuda 70 derece seyrinde 9700x si tutmaya yeter temel olarak 65W işlemciler. Ama önerim phantom sprit yönünde olucaktır gaming gen tr de en son 1400-1500 lira civarında vardı.
Öneriler için teşekkür ederim. Topladığım sistemi şu an için iptal ettim tekrardan önerilere bakarak bir sistem yapacağım fakat ilk yazdığımda da dediğim gibi Trendyol ve Hepsiburada dışında faizsiz 6 taksit imkanı olmuyor bu yüzden bunu hesaba katarak tekrar toplayacağım. Tekrardan öneriler için teşekkür ederim herkese.
Öneriler için teşekkür ederim. Topladığım sistemi şu an için iptal ettim tekrardan önerilere bakarak bir sistem yapacağım fakat ilk yazdığımda da dediğim gibi Trendyol ve Hepsiburada dışında faizsiz 6 taksit imkanı olmuyor bu yüzden bunu hesaba katarak tekrar toplayacağım. Tekrardan öneriler için teşekkür ederim herkese.
Faizsiz 6 taksit yapabildiğinizi görmemişim hocam kusuruma bakmayın önüme gelen siteden öneri yaptım, kasanızında olduğunu daha yeni görüyorum
Tercihen ben yerinizde olsam tek bir siteye bağlı kalmamaya çalışırım. Gerekirse 3 ay daha bekleyin daha düzgün fiyatlardan daha düzgün bir sistem alın.