Arkadaşlar öncelikle merhaba son masaüstü bilgisayarımı 2007 senesinde aldım.
Şimdi yeni bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum yaklaşık 5200TL bütçem var.
Bu paranın 3200 TL sini Vatan Bilgisayar'da harcamak zorundayım çünkü hediye çekim var.
Kafamda bir sistem kurdum ekran kartı dışında sistemi Vatan'dan almayı düşünüyorum.
Ayrıca elimde 256 GB M2 SSD mevcut. HDD için acelem yok idare edebileceğim 500 GB'lık bir HDD var
Şimdi kafam çok karışık açıkçası OEM konusunda çok bilgi sahibi değilim her türlü alternatif öneriye açığım. İşlemciyi K mı yapsam mesela ondan sonra başka model ekran kartına mı yönelsem önerilerinize açığım.
Vatan bilgisayarda seçeneklerin kısıtlı olduğunu göz önünde bulundurursak bir hayli başarılı bir sistem olmuş diyebilirim. Kola ve çekirdek kısmına ne kadar katılmasamda.
Vatan bilgisayarda seçeneklerin kısıtlı olduğunu göz önünde bulundurursak bir hayli başarılı bir sistem olmuş diyebilirim. Kola ve çekirdek kısmına ne kadar katılmasamda.
yorum yapamıyordum konuya o yüzden geçiktim.İntel Tabanlı bir sistem oluşturmak istiyorum ve verdiğinz ürünlerde vatanda 2700 lira civarı bir fiyat çıkıyor.Bu şekilde bütçemi aşmış oluyorum ama teşekkür ederim ilginiz ve uğraşınız için
yorum yapamıyordum konuya o yüzden geçiktim.İntel Tabanlı bir sistem oluşturmak istiyorum ve verdiğinz ürünlerde vatanda 2700 lira civarı bir fiyat çıkıyor.Bu şekilde bütçemi aşmış oluyorum ama teşekkür ederim ilginiz ve uğraşınız için