5200 TL Her şey dahil sistem tavsiyesi

cChef

Decapat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Uzun zamandır araştırma yapıyorum. Sonunda parçaları birleştirdim ve yakın zamanda sipariş edeceğim. Sizden istediğim parçaların uyumluluğunu ve kalitesini belirtmenizdir. Bütçem en fazla 5000TL idi. Burada 5.146 yaptım. O kadar da olsun:)
Kasa + monitör + DVD yazıcı : 4.613
Kulaklık + klavye + mouse + mousepad + USB bellek : 533
Toplam : 5.146
402187
402188
402191

Güncel

Son düzenleme:
Yıl olmuş 2019, hâlâ CD ve DVD kullanan mı var? Ayrıca Hi-Level USB bellek yerine tanınmış bir markanın USB 3.0 belleklerinden al. ADATA'nın SU630/SU650 modellerini de alma, kronik sorunları var. Aynı fiyata Gigabyte, Crucial gibi markaların SSD'lerini tercih edebilirsin.

Yıl olmuş 2019, hâlâ CD ve DVD kullanan mı var? Ayrıca Hi-Level USB bellek yerine tanınmış bir markanın USB 3.0 belleklerinden al. ADATA'nın SU630/SU650 modellerini de alma, kronik sorunları var. Aynı fiyata Gigabyte, Crucial gibi markaların SSD'lerini tercih edebilirsin.
Evet ben hala cd, DVD kullanıyorum. SSD olarak 240gb gigabayte tercih etmiştim orda yanlış tıklamışım. USB belleği de silmeyi unutmuşum orda. Onun haricinde sistem, monitör ve ekipmanlar iyi değil mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı