5200 TL laptop önerisi

Bütçe
5200

BulutCanQ

Picopat
Daha fazla  
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege içerisinde en düşük çözünürlük (1024x768) ve Low'da oynayacağım en az 90 FPS ve üstü vermesini istiyorum laptop olması şart masaüstü istemiyorum arkadaşlar bütçemi en fazla 600₺ daha aşabilirim başkada aşamam lütfen yardımcı olur musunuz bu oyundan çok zevk alıyorum bu oyunda en düşük çözünürlük ve ayarlarda 90 FPS veya üstü akıcı bir şekilde oynatacak laptopa ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum.

O fiyata biraz zor dostum. Ayrıca R6 da düşük çözünürlükler oynayışını tatmin etmeyecek seni yoracaktır. 2.el'e yönel bence.
Hocam 5200₺ ye bence en low da ve en düşük çözünürlükte oynatacak mutlaka bir laptop vardır...
O fiyata biraz zor dostum. Ayrıca R6 da düşük çözünürlükler oynayışını tatmin etmeyecek seni yoracaktır. 2.el'e yönel bence.

Düşük çözünürlükler ve düşük ayarlar beni tatmın eder yeter ki +80 FPS alsın
Kimse yardım etmiyecek mi 12 GB RAM, AMD R7 Graphics AMD A12-9720 Radeon R7 arkadaşımın sisteminde 35 FPS alıyordum bunun 2-3 tık üstü olmaz mı 65-70 FPS alsın en düşükte yav en düşük
Dostlarım ve tostlarım sizden rica ediyorum üstte belirtiğim gibi bir sistemde 35 40 FPS arası alıyorken ve bu bilgisayarın 3000₺ olduğunu farzedersek bunun 3-4 tık üstü bir sistemde 60 70 FPS alabilirim ve performans ayarlarını yaparsam 90 civarı alabileceğimi düşünüyorum bir yardımcı olacak mısınız :/

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı