E external Kilopat Katılım 21 Eylül 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2016 #11 EmreDeniz dedi: Teşekkür ederim yarın elime geçiçeğini öğrendim incelemesini en yakın zamanda yaparım. Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun hocam bende gtx970m bir laptop bakınıyorum bu da baktıklarım arasındaydı yorumlarınızı bekliyorum..
EmreDeniz dedi: Teşekkür ederim yarın elime geçiçeğini öğrendim incelemesini en yakın zamanda yaparım. Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun hocam bende gtx970m bir laptop bakınıyorum bu da baktıklarım arasındaydı yorumlarınızı bekliyorum..
EmreDeniz Hectopat Katılım 21 Ekim 2014 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2016 #12 external dedi: hayırlı olsun hocam bende gtx970m bir laptop bakınıyorum bu da baktıklarım arasındaydı yorumlarınızı bekliyorum.. Genişletmek için tıkla... Saat 19.00 da ancak açabildim ve akk yüzünden ancak şuan bütün driverlari biterebildim. Windows güncellemesi yüklendi kontrol ediyor,tasarım olarak arka kapağı beğenmesemde içi çok hoş alınabilir bir bilgisayar.
external dedi: hayırlı olsun hocam bende gtx970m bir laptop bakınıyorum bu da baktıklarım arasındaydı yorumlarınızı bekliyorum.. Genişletmek için tıkla... Saat 19.00 da ancak açabildim ve akk yüzünden ancak şuan bütün driverlari biterebildim. Windows güncellemesi yüklendi kontrol ediyor,tasarım olarak arka kapağı beğenmesemde içi çok hoş alınabilir bir bilgisayar.