5200 TL PC Toplama

Bütçe
5200

erdiozgor

Megapat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Dün yani çarşamba günü arkadaşımla çok dolaştık. Vatan Bilgisayar, Teknosa vs. ama açık yer bulamadık. Teknobiyotik'ten sipariş verecektik ama onlarda en erken pazartesi kargoya verebiliriz dediler bizde iptal ettik. Şu an 4 gün zamanımız var. Sistemi arkadaşım için toplayacağım. Limiti sadece kasa için 5300 civarı. Sistemde 16 GB RAM mutlaka olmalı ve oyunlarda Ultra grafikte minimum 60-70 FPS verse bizim için yeterli. Bu işlerden anlayan, kurduğu sistemde darboğaz olmayacağına emin olan kullanıcılar bana yardımcı olabilir mi?
Kasanın soğutma sistemi de iyi olmalı yani önce 3 arkada 1 çıkışlı olursa gayet yeterli sanırım. Arkadaşıma ben hallederim dedim lütfen okuyup geçmeyin bilinçli kullanıcılar yardım ederse çok sevinirim. Pazartesi almak istiyoruz yani Vatan Bilgisayar'dan toplarsanız çok daha iyi olacaktır. Daha iyi bir alternatifiniz var ise o siteden de öneri verebilirsin siparişte verebiliriz son olasılık ile.
Bu 3'ünden birisi sanırım iyi. 8GB Ram ekledik mi tamamdır. Hangisi olabilir mesela?

Itopya diye bir yer varmış uygun fiyata Hazır toplama kasa satıyorlar bir araştır derim.

Zaten şuan nereden alırsanız alın sokağa çıkma yasağı sebebiyle pazartesi kargoya verilecek. Topladığımız sistem iyiyse bence iptal etmeye gerek yoktu

Zaten şu an nereden alırsanız alın sokağa çıkma yasağı sebebiyle pazartesi kargoya verilecek. Topladığımız sistem iyiyse bence iptal etmeye gerek yoktu

Ben henüz toplamadım daha. Şu an toplayıp sipariş vereceğiz pazartesi kargolanacak. o yüzden sizlerden yardım istedim.

İşte ona karar veremiyorum. Yukarıda bir arkadaş öneri vermiş 5250 TL oluyor diye. Onda işlemcide çok iyi mesela.

Attığımı alın, burada atılanların hepsinden daha iyi. 1660 SUPER, RX 580'den her anlamda üstün bir kart. Üstüne 3500X işlemcisi var. Kasa ve PSU da sağlam zaten. Üstüne 8 GB değil, 16 GB RAM bulunuyor. En iyi tercih o.
SSD yok, RAM 8 GB. Bunları yükseltsen 5.300 TL'yi buluyor. Aynı paraya 16 GB RAM ve 1660 SUPER'lisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…