5200 TL'ye GTX 980Ti - GTX 970 Sistem Toplama

5200 TL ye hangi sistemi alırdın?

• Diğer bileşenlerden kesmeyip GTX 970'li sistemi alırdım.

Oy: 13 41,9%
  • Dengeli bir sistem olması açısından GTX 980Ti'lı sistemi alırdım.

Oy: 18 58,1%

• Oy verenlerin toplamı
    31
Yeni nesil İnventus'a gelmiş. İşler komple değişti. Güncel bir ayar vereceğim. :)

skylake.jpg

Son düzenleme:
Gerçekten bravo. Müthiş bir sistem olmuş. Ne kadar güç tükettiğini bilmiyorum sistemin ama bence biraz daha para verip ya msi yada gigabyte gtx 970 alsın. Tabi asus da olabilir. Onun seçimi...

@Leguli
Diğer modeller ile arasında 100 TL fiyat farkı var. Ekran kartı şuanda ikinci planda. Nvidia tarafında yeni nesil ekran kartları çıktığı zaman eldeki GTX 970'leri satıp artık 1070 mi olur bilemiyorum, güncelleyeceğiz. Benim sistemimde de arkadaşın sisteminde de ortak verdiğimiz karar bu yönde.

İlk sistem harika, fazla söze gerek yok. Full HD için GTX 970 yeter diyenlere anlam veremiyorum. Her oyunu ultra'da açamıyor, zaten ileride çıkacak oyunlarında sistem gereksinimleri artar. GTX 980 Ti her türlü daha iyi yani ama zaten ileride değiştirme imkanı varsa SLI yapar, olur biter.

@Leguli
Diğer modeller ile arasında 100 TL fiyat farkı var. Ekran kartı şuanda ikinci planda. Nvidia tarafında yeni nesil ekran kartları çıktığı zaman eldeki GTX 970'leri satıp artık 1070 mi olur bilemiyorum, güncelleyeceğiz. Benim sistemimde de arkadaşın sisteminde de ortak verdiğimiz karar bu yönde.
Fiyat sorun değilse en iyisi 980 ti almak olur. FHD oynanicaksa.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı