52000 TL'ye sistem önerisi

DadluJocuk

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Bilgisayar toplama işinden hiç anlamıyorum ama uzun süren bir araştırma sonrasında bu şekilde bir toplama yaptım ve çok hoşuma gitti. Ancak kasa, güç ve soğutucu kısmında bilgisizliğimden kaynaklı tıkandım yardımcı olur musunuz? Bütçe toplam 50k 52 k zorlarım. İncehesap PC Toplama Sihirbazıyla topladığım sisteme göz at!

50k ya 4060ti alınmaz. Bu attığım sistemi görseldeki gibi özelleştirin. Anakart wi-fi ihtiyacınız yoksa Asus X670-P-CSM yapılabilir.

Dosya Ekleri

• 1712759994220.png
    67,8 KB · Görüntüleme: 41
Üstteki sistemi alacaksan SSD'yi de KC3000 seç. Bu bütçede 850 Lite alınmaz.

@egecabbar 850 Lite yerine KC3000 seç diyorum beğenmedim atıyorsun. Söylesene KC3000 yerine 850 Lite alması için bir sebep. Bak sadece 1 tane söyle 1 tane 1! Sırf toksiklik yapmak için beğenmedim basıyorsun arkadaş ya.

Son düzenleme:
Bende gamegarajdan sistem topladım sizinki gibi 4060ti felen düşünüyordum araştırınca 4070 super almanın daha mantıklı olduğu ortaya çıkıyor. Hatta biraz diğer parçalardan kısarsanız 4070 ti super bile uydurabiliyorsunuz sisteme. Wifi lazımsa yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi Asus x670-p csm için wifi adaptör m2 kısmı var wifi takılabiliyor 1-2k ya asusun wifilerinden alır takarsınız.

1. Tavsiyem şu sistemi almanız tabiki söylediğiniz bütçe sadece kasa parasıysa bunu yapabilirsiniz monitör + kasa 52k bütçeyse 2. önerimi tercih edebilirsiniz.

2. Tavsiyem 52k bütçe kasa monitör içinse şudur

Sanırım birazcık sinirlendirdim seni. Pahalı olduğu için.

Burada gereksiz pahalı GameGaraj'da daha uyguna alabiliyorken neden buradan almak istiyorsunuz?
Güvenilir ve kaliteli buluyorum hizmet ve yardım açısından çok ilgililer. Farklı bir siteden alışveriş yapıp sorun yaşamak istemiyorum. açıkcası korkuyorum denilebilir.

Güvenilir ve kaliteli buluyorum hizmet ve yardım açısından çok ilgililer. Farklı bir siteden alışveriş yapıp sorun yaşamak istemiyorum. Açıkçası korkuyorum denilebilir.

Diğer site güvenilir, sorun yaşamayacaksın emin ol. Zaten param çok diye belli bir siteden alışveriş yapmamalısın.

Arkadaş senin için uğraşıp dizmiş o kadar o siteden al geç her türlü yardımcı olabilirler, olurum.

Tamamdır dediğiniz şekilde yapacağım yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim çok sağolun❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…