Merhaba arkadaşlar. Yeni bir sistem toplayacağım. Monitörümün 144Hz olmasını istiyorum ve ayrıca AMD FreeSync teknolojisini de kullanma taraftarıyım. Bunu göze alarak bna uygun bir sistem önerir misiniz? Altını çizmek istiyorum, Nvidia ekran kartı almayacağım çünkü bir daha ki sene CrossFire olanağını kullanacağım.
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir sistem toplayacağım. Monitörümün 144Hz olmasını istiyorum ve ayrıca AMD FreeSync teknolojisini de kullanma taraftarıyım. Bunu göze alarak bna uygun bir sistem önerir misiniz? Altını çizmek istiyorum, Nvidia ekran kartı almayacağım çünkü bir daha ki sene CrossFire olanağını kullanacağım.
Aynı sistemi kendin topla, aradaki farka değerse al, ne diyeyim?
Anakart, ram, ekran kartı modelini markasını söylememiş içinde 350W psu var ve el kadar kasa.
Valla o bilgisayari alicaksan alma derim. Kullanilan parcalarin markalari ne belli degil. Ayrica gördüğüm kadarı ile 350w psu var yeterli gelir mi ? Gtx 1060'a I5 6400.. Hep düşündürücü riskli parçalar. 4600den 3100e inmiş yalan. Ayni şekilde hatta daha iyisini o fiyata toplarsin.Hele ki psu iyi marka degilse 2 aya kalmaz yeni bilgisayar toplamaya baslamada tekrardan Kendin topla kafan rahat eder