Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere 5200 TL bütçesi olup da bilgisayar almak isteyenler için bir tavsiye yaptım.
Ben bu sistemi Vatan Bilgisayar üzerinden topladım ve fiyatı şuan tam olarak 5195,26 Türk Lirası'dır. Başka sitelerde daha ucuz olabilir.
Merhabalar, sizteminizdeki parçaların hepsi uyumlu ve gayet iyi yapmışsınız bana göre ama sıvı soğutmayı overclock yapmayacaksanız tavsiye etmiyorum. Bir de MSI almanızı tavsiye ediyorum.
Merhabalar, sizteminizdeki parçaların hepsi uyumlu ve gayet iyi yapmışsınız bana göre ama sıvı soğutmayı overclock yapmayacaksanız tavsiye etmiyorum. Bir de MSI almanızı tavsiye ediyorum.
Ben almayacağım bu sistemi sadece tavsiye verdim. Sıvı soğutma istemeyenler hava soğutma da alabilir. Overclock yapmayanlar B150 Anakart ve k olmayan i5 (6400, 6500 ve 6600 gibi) i7 6700 ve i3 6100 alabilirler. Ekran kartında MSI alın diyorsan ben onu pek sevmiyorum ama isteyen alabilir. Bildiğim kadarlıyla Asus fabrika çıkışında daha çok overclock ediyor. Anakartta diyorsanız Z170 li alabilirler MSI modelini. Aklımda kalanlar: Gaming M3, M5, M7 ve M9