KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 6 Yer Kayseri 15 Temmuz 2023 #1 PUBG oynamak istiyorum fakat bende 520MX var. Bir yolu var mı? Valorant'ta da aynı şey geçerli. OC vs. yapılıyorsa anlatacak varsa mutlu olurum. Ya da başka yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2023
PUBG oynamak istiyorum fakat bende 520MX var. Bir yolu var mı? Valorant'ta da aynı şey geçerli. OC vs. yapılıyorsa anlatacak varsa mutlu olurum. Ya da başka yolu var mı?
Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.246 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Temmuz 2023 #2 İmkansız hocam o dediğiniz ben 930 mx ile açamıyorum doğru düzgün o oyunları dört nesil önceki ekran kartı menü ekranı bile göstermez muhtemelen.
İmkansız hocam o dediğiniz ben 930 mx ile açamıyorum doğru düzgün o oyunları dört nesil önceki ekran kartı menü ekranı bile göstermez muhtemelen.
SelimTP Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.352 Çözümler 2 Yer Kocaeli, başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #3 Valorant belki ama PUBG'yi unutun.
KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 6 Yer Kayseri 15 Temmuz 2023 #4 Nyaan_Neko dedi: İmkansız hocam o dediğiniz ben 930 MX ile açamıyorum doğru düzgün o oyunları dört nesil önceki ekran kartı menü ekranı bile göstermez muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Min 2 GB yazıyor bende item düşüyor diye indirecektim aslında ama olmuyormuş işte başka var mı bildiğiniz. SelimTP dedi: Valorant belki ama PUBG'yi unutun. Genişletmek için tıkla... Valorant 35 FPS oynuyorum çok şükür.
Nyaan_Neko dedi: İmkansız hocam o dediğiniz ben 930 MX ile açamıyorum doğru düzgün o oyunları dört nesil önceki ekran kartı menü ekranı bile göstermez muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Min 2 GB yazıyor bende item düşüyor diye indirecektim aslında ama olmuyormuş işte başka var mı bildiğiniz. SelimTP dedi: Valorant belki ama PUBG'yi unutun. Genişletmek için tıkla... Valorant 35 FPS oynuyorum çok şükür.