O Omer Gorgun Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #1 Ben PUBG Mobile oynamak istiyorum ama kasıyor, FPS arttırmama yardımcı olur musunuz? (lobide 50+ FPS alıyorum savaşta 20'lere iniyor) Sistem özellikleri: Intel i5 2450M. NVIDIA 520MX. GameLoop beta diye bir şey varmış, onu mu yükleyeyim yoksa normal Gameloop mu yükleyeyim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2021
Ben PUBG Mobile oynamak istiyorum ama kasıyor, FPS arttırmama yardımcı olur musunuz? (lobide 50+ FPS alıyorum savaşta 20'lere iniyor) Sistem özellikleri: Intel i5 2450M. NVIDIA 520MX. GameLoop beta diye bir şey varmış, onu mu yükleyeyim yoksa normal Gameloop mu yükleyeyim?
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #2 Dostum bu sistem özelliklerinle 20 FPS çok normal.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.021 Makaleler 1 Çözümler 562 11 Ocak 2021 #3 PUBG Lite oynayın hocam, o sistemle oynanmaz.
Treaxecher Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #4 BlueStacks kullanmayı dene ama FPS düşüşü yaşar mı bilemiyorum. Denemekten zarar gelmez.
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 11 Ocak 2021 #5 Sen bu işlemciyle bilgisayarı açabildiğine dua et.
Penthos Music Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 931 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #6 VIII.Edward dedi: Dostum bu sistem özelliklerinle 20 FPS çok normal. Genişletmek için tıkla... Belki bir temizlikle FPS artışı olabilir.
VIII.Edward dedi: Dostum bu sistem özelliklerinle 20 FPS çok normal. Genişletmek için tıkla... Belki bir temizlikle FPS artışı olabilir.
Laxerian Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 758 11 Ocak 2021 #7 Omer Gorgun dedi: Ben PUBG Mobile oynamak istiyorum ama kasıyor, FPS arttırmama yardımcı olur musunuz? (Lobide 50+ FPS alıyorum savaşta 20'lere iniyor) Sistem özellikleri: Intel i5 2450M. NVIDIA 520MX. GameLoop beta diye bir şey varmış, onu mu yükleyeyim yoksa normal GameLoop mu yükleyeyim? Genişletmek için tıkla... Ya telefondan oynamak durumundasın telefonun oyununu ya da PUBG Lite.
Omer Gorgun dedi: Ben PUBG Mobile oynamak istiyorum ama kasıyor, FPS arttırmama yardımcı olur musunuz? (Lobide 50+ FPS alıyorum savaşta 20'lere iniyor) Sistem özellikleri: Intel i5 2450M. NVIDIA 520MX. GameLoop beta diye bir şey varmış, onu mu yükleyeyim yoksa normal GameLoop mu yükleyeyim? Genişletmek için tıkla... Ya telefondan oynamak durumundasın telefonun oyununu ya da PUBG Lite.
Penthos Music Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 931 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #8 Laxerian dedi: Ya telefondan oynamak durumundasın telefonun oyununu ya da PUBG Lite. Genişletmek için tıkla... PUBG Lite'da da çok performanslı olmaz.
Laxerian dedi: Ya telefondan oynamak durumundasın telefonun oyununu ya da PUBG Lite. Genişletmek için tıkla... PUBG Lite'da da çok performanslı olmaz.
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 11 Ocak 2021 #9 Sanallaştırma açık değilse onu açabilirsin. Emülatörlerler performansa yardımcı oluyor. EZİC AJANI dedi: Sen bu işlemciyle bilgisayarı açabildiğine dua et. Genişletmek için tıkla... Sıkılmadınız mı şu laflardan?
Sanallaştırma açık değilse onu açabilirsin. Emülatörlerler performansa yardımcı oluyor. EZİC AJANI dedi: Sen bu işlemciyle bilgisayarı açabildiğine dua et. Genişletmek için tıkla... Sıkılmadınız mı şu laflardan?
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 11 Ocak 2021 #10 Treaxecher dedi: BlueStacks kullanmayı dene ama FPS düşüşü yaşar mı bilemiyorum. Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... BlueStacks GameLoop'tan performans olarak çok daha kötü. En iyi performansı veren emülatör GameLoop.
Treaxecher dedi: BlueStacks kullanmayı dene ama FPS düşüşü yaşar mı bilemiyorum. Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... BlueStacks GameLoop'tan performans olarak çok daha kötü. En iyi performansı veren emülatör GameLoop.