520MX sistemde Gameloop performansı artırma

GameLoop'un 7.1 sürümünden önceki sürümü çok daha performanslıydı. Ben i5 2410 m ile 20-30 FPS arası gidiyordum. O da laptop olduğu için sıcaklıktan dolayıydı. Ve sanallaştırma açık değildi. Yapabileceklerin araştırıp daha hafif bir emulator bulmak, sanallaştırmayı açmak. ya da Dual Boot ile PC'ye Android kurmak.

Nox iyi diyorlardı.

Nox iyi diyorlardı.

Kendi deneyimlerime göre en iyi GameLoop çıktı. Ama güncellemeden sonra berbat bir performans veriyor. Bende o yüzden eski hardiskime Android kurdum. Emulatordan kat kat daha performanslı ve stabil. Oyun haricinde günlük kullanım için de birebir. Eğer bilgisayarından tam performans almak istiyorsa Android kurması tercihimdir.

Belki bir temizlikle FPS artışı olabilir.
temizlik falan herşeyi yaptım bilgisayarda zaten acayip hızlı zuladada 60fps üzeri oynuyorum pc kasmıyor sadece pubg mobile lobide 50+fps alıyorum oyunda 40 savaşta 30-20 arası
Nox iyi diyorlardı.
sanallaştırma nasıl açacam ve bios güncellerken mavi ekran veriyor yeniden balatılıyor yani biosu güncelleyemiyorum

Sanallaştırma için BIOS'u güncellemeye gerek yok diye biliyorum sadece BIOS'dan direk açıyorsunuz.

Sanallaştırma için BIOS'u güncellemeye gerek yok diye biliyorum sadece BIOS'dan direk açıyorsunuz.
peki biosu nasıl güncelleyecem sitesinden setup ugrade falan yükledim ama mavi ekran verip yeniden başlatılıyor
peki biosu nasıl güncelleyecem sitesinden setup ugrade falan yükledim ama mavi ekran verip yeniden başlatılıyor
ne yapmam gerek
Sanallaştırma açık değilse onu açabilirsin. Emülatörlerler performansa yardımcı oluyor.

Sıkılmadınız mı şu laflardan?
pc baya hızlı sadece pubg mobilede lobide 50+ savaşta 20-30 arası sanallaştırma etkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…