Arkadaşlar bu sistemi topladım ve bu fiyata iyi bir sistem gibime geldi. Sizce nasıl, alınır mı?
Elimdeki GTX 1080'li İ7-7700K'lı sistemi satıp almayı düşünüyorum elime para geçsin diye. Satmamın sebebi de yayın yapıyordum, artık yapamayacağım. Sizce mantıklı mı? Elimdeki sistemi en az 7500-8000 TL'ye satmayı düşünüyorum çünkü.
Dostum elinde GTX 1080 ve İ7-7700K'lı bir sistem var, ve bu sistemi satmayı düşünüyorsun. Dostum bu sistem seni daha uzun süre idare ettirir. Senin elindeki sistem, yukarıda topladığın sisteme taş çıkartır. Ama kendi kararın.
Dostum elinde GTX 1080 ve İ7-7700K'lı bir sistem var, ve bu sistemi satmayı düşünüyorsun. Dostum bu sistem seni daha uzun süre idare ettirir. Senin elindeki sistem, yukarıda topladığın sisteme taş çıkartır. Ama kendi kararın.
adam zaten fazla olduğu için satmak istiyor reis
bence ramleri 3000 veya 3200 mhz tercih edebilirsin ekran kartı olarak ta 580 8gb veya 590 olabilir daha uygun ve performanslılar
adam zaten fazla olduğu için satmak istiyor reis
bence ramleri 3000 veya 3200 mhz tercih edebilirsin ekran kartı olarak ta 580 8gb veya 590 olabilir daha uygun ve performanslılar
Türkiye'nin yeni overclock ve performans ürünleri mağazası
www.teknobiyotik.com
Arkadaşlar bu sistemler 8 GB RAM gözüküyor ancak hepsine eklemeyle 16GB yapacağım ve SSD olmayanlara SSD, HDD olmayanlara da HDD ekleyeceğim. Ryzen 2500 olanlarda en az 2600 olacak. Böylece fiyatlar 5 bin TL üstünde olanlar da var altında olanlar da.
Bu sistemlerin asıl farkı birinin GTX1060, diğerinin RX590, diğerinin Ryzen 5 2600 ya da İ5 8400 olması.
Yani burada almama etken bir çok şey var. Ve sizin yardımınıza ihtiyacım var çok kararsızım. Almam gerekeni bana söylerseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Bilgisayarda tüm parçalar anakartın üzerine yerleştirilir en basidinden. BIOS işlemlerini oradan yaparsın, senin vücudun neyin üstünde duruyor? İskelet sisteminin. Anakart da bilgisayarın iskelet sistemidir.
INTEL I5 9400F-ASUS DUAL GTX1660TI-ASUS PRIME B360M-K-SAMSUNG 250GB SSD- 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 2600-ASUS DUAL GTX1660TI-ASUS PRIME B450M-K-SAMSUNG 250GB SSD- 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da