Şu anda indiriyorum, bakalım 10600KF ve RTX 3080 ikilisiyle ne denli bir performans alacağım. Eğer yapabilirsem test videosu da çekmeyi düşünüyorum, 1080P-2K-4K ve RT açık-kapalı şeklinde. En kötü konu olarak açıp birçok görsel ve anlık değerleri paylaşırım gibi.
Oynatacağını sanmıyorum. Mobil grafik birimleri normal olanlara göre bayağı kötü performans veriyor. Yani düşük ayarlarda kaç FPS alırsınız bilmem ama yüksekte ortalama 10-12 FPS alırsınız diye düşünüyorum.
Pek umudum yok zaten. A plague tale serisinin de ilk oyununu severek bitirmiştim ve optimizasyonu fena değildi ama 2.oyunu optimizasyonu yüzünden oynayamıyorum. Mobil ekran kartları da acayip bir şey. Arkadaşımın normal 1650 ile 120-140fps aldığı oyunda ben 90fps zor alıyorum. Para olsun masaüstüye geçicem.
Masaüstünde kendilerine en yakın modeller bakılarak aşağı yukarı bir sağlama da alınabilir. 3050 Ti için en detaylı şu test var gibi görünüyor. Ultra ve RT açmaya çalışırken oyunun birkaç kere çöktüğünü söylemiş.
Masaüstünde kendilerine en yakın modeller bakılarak aşağı yukarı bir sağlama da alınabilir. 3050 Ti için en detaylı şu test var gibi görünüyor. Ultra ve RT açmaya çalışırken oyunun birkaç kere çöktüğünü söylemiş.