53 adet ekran kartı Hogwarts Legacy'de test edildi

Hocam normal mi 3050Ti'da çökmesi? Oyun optimizasyon olarak sıkıntılı galiba.

4 GB VRAM oyunun stok halini zor kaldırırken ultra RT altında direkt aşağı inmiştir. DLSS bile kurtarmaz böyle bir durumda.

Video kaydını alan da düşük ayarlar + RT low + DLSS yapabilmiş ancak.

1660Tİ ile High ayarlar + FSR ile 80-85 fps alırım gibi. Denemek lazım.

Bulanıklık olursa upscaling sharpness ayarını sonuna kadar kökleyebilirsin. Oynayan birisi balanced ayarında bile iyi göründüğünü söylemişti.

Eki Görüntüle 1663902
Performansta bile fena durmuyor. Hani orijinal kalite kadar iyi değil ama çok göze batmıyor. Mesela god of war oynarken fsr'ı performansta kullandığım zaman görüntü aşırı kötüleşiyordu ama hogwarts legacy'de god of war kadar kötü olmadı görüntü.

Ben bu testte şeyi anlamadım Medium'da 6700 XT 3080'i geçerken, Ultra'da nasıl 3060 Ti'a yenilebiliyor.

Reddit'te de şunu yakaladım. RTX 3060 RT açıkken bazı yerlerde 3070 ile 3080'e fark atmış VRAM'den ötürü.

Reddit'te de şunu yakaladım. RTX 3060 RT açıkken bazı yerlerde 3070 ile 3080'e fark atmış VRAM'den ötürü.

Eki Görüntüle 1663912

İşte bunu gibi bir oyunda VRAM'in önemi ortaya çıkıyor ama nasıl sorunlu bir oyun yapmışlarsa 1080p de 10GB VRAM kullanmış benim 3060 Mobile böyle giderse pert ama sonraki oyunlar böyle olmaz umarım. Ayrıca hocam oyun hangi motor ile yapılmış biliyor musunuz?

Tüm kaynaklar Unreal Engine 4 diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…