anladim o zaman sizin dediginiz gibi yapalimHocam kasa değişmezse bütçenizin artması gerekecektir. 6k kasa diyorsunuz. Benim atacağım kasa 3300 lira ve psu ile geliyor.
anladim tesekkur ederimEkran kartını 4070 Super ile, kasayı daha uygun bir model ile, işlemci soğutucuyu daha uygun hava soğutucu ile değiştirirseniz daha dengeli bir sistem çıkar. Ekran kartının rengine takılmayın hiç gerek yok. Zaten anakartta siyah.
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,183249612.html
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
6000 TL'lik bir işlemci için 4000 TL soğutucu gereksiz masraf. Onun yerine işlemciyi yükseltirsiniz.
sizin dediginiz degisiklikleri yapip kalanlari dursa oluyor dimiEkran kartını 4070 Super ile, kasayı daha uygun bir model ile, işlemci soğutucuyu daha uygun hava soğutucu ile değiştirirseniz daha dengeli bir sistem çıkar. Ekran kartının rengine takılmayın hiç gerek yok. Zaten anakartta siyah.
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,183249612.html
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
6000 TL'lik bir işlemci için 4000 TL soğutucu gereksiz masraf. Onun yerine işlemciyi yükseltirsiniz.
anladim o zaman sizin dediginiz gibi yapalim
anladim cok tesekkur ederimKIOXIA 500GB EXCERIA G2 NVMe M.2 SSD (2100MB Okuma / 1700MB Yazma) | ITOPYA
KIOXIA 500GB EXCERIA G2 NVMe M.2 SSD (2100MB Okuma / 1700MB Yazma) En iyi fiyat seçenekleri ile LRC20Z500GG8 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz İşlemci özelliklerini incele, 5.806,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Hocam kasa önerim yok. 54500 falan yapıyor böyle. Bütçem artar derseniz kasa alabilirsiniz. Bence rx 9070 li sistem toplayalım daha iyi olur.Thermalright Burst Assassin 120 SE Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun sırasında ve yoğun iş yüklerinde işlemciyi serin ve kararlı tutar.www.gaming.gen.tr
Çok detaylı bakmadım tek tek bileşenlere ama olur. Diğer arkadaş da dizsin sistem ona da bakın isterseniz.Sizin dediginiz degisiklikleri yapip kalanlari dursa oluyor değil mi?
Hocam tekrar soruyorum rx 9070 e ne dersiniz?anladim cok tesekkur ederim
yazilim driver sorunu var diyorlar bilemedimHocam tekrar soruyorum rx 9070 e ne dersiniz?
Rx 9070 de? Daha çıkalı 2 ay olmadı sorun olacağını sanmıyorum. Siz bir araştırın ona göre karar verin.yazilim driver sorunu var diyorlar bilemedim
hocam birsey soylicem sivi sogutucu bu model guzelmidir beyaz olarak fiyatida uygun bence deepcool ls520 wh rgb 240mm beyaz sivi sogutucuÇok detaylı bakmadım tek tek bileşenlere ama olur. Diğer arkadaş da dizsin sistem ona da bakın isterseniz.
tamamdirİllaki sıvı soğutucu istiyorsanız bu daha mantıklı. Ama bence gerek yok yine de. Tercih sizin.