53 net TYT için iyi mi?

iMusab

Hectopat
Daha fazla  
11.sınifım ilk TYT denemi kendi kendime kütüphanede yaptım 53 net geldi kr akademinin 5'li genel denemesi vardi kitap alinca ucuza geliyordu. Aldim ilk denemem ondan oldu 53 net çıkarabilidim kafami karistiran şey hedefimle cok uzak net farki var ya kapanir mi ilk 30k 20k isteyen biri için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim ilk denemem 75 netti(11.sınıfın başı). Sayısal 15kya girdim. Türkçe ve Matematik ağırlıklı gitmeni tavsiye ederim şuanlık tyt için. Rahatça yaparsın ve yaz tatilini verimli geçirmeye çalış sakın yan gelip yatma çok sıkıntı çektim ben bundan dolayı.

Denemelerdeki en önemli şey yaptığın hataların farkına varmak zaten. Şu an için iyi bir net olabilir ama iyi net kafasıyla boşlama yapma. Denemelerde hangi konularda yanlış yapıyorsan analiz edip netini artır. Ama TYT değişken bir sınav bunu bilmekte fayda var.

Ciddi düşük diyebilirim maalesef. O tarz bır hedef için en az 95-100 nete ihtiyacınız var. Krnin denemeleri orta seviye denebilir. Tavsiyem hiç deneme işine bulaşmadan temiz şekilde baştan gitmeniz ancak 11.sınıfta TYT yerine 11'i çok iyi öğrenmeniz sizi 4-5 adım öne gecirir. O sebeple yüzde 20 TYT yüzde 80 11 olacak şekilde devam edin bence.

Hocam artık 100 net de kesmiyor herkes makine olmuş
min 105 olması lazım ayt'nin yükünü de hafifletmesi için

Ciddi düşük diyebilirim maalesef.

11. sinifin basi icin nasıl ciddi dusuk diyebilirsiniz? 9-10 daha yeni bitti evet ama eger fen lisesinde veya cok yuksek puanli bir okulda degilseniz 9-10 da islenen konulari TYT odakli islemiyorsunuz zaten o yuzden bence gayet normal ve yükselir.

Açıkçası ilk deneme için gayet normal ayrıca arkadaş 11.sınıf önünde daha iki yıl var programlı çalışarak 11'in yazına kalmadan TYT'de 90 net üstüne çıkar 12. sınıf olsaydı dediğinize katılırdım ancak şu an için bence gayet yeterli seviyede.

Ciddi düşük diyenler ne yaşıyor? 11. sınıfın başına 43 net yapan arkadaşım 110 net yaptı YKS'de gayet yapılabilir.

TYT mat ve dil biligisini bitirmeyi hedefliyorum subata kadar şubattan sonra sadece branş denemesi(TYT mat ve TYT Türkçe) devam etmeyi düşünüyorum daha ilk denemem bu böyle diyorsanız daha sıkı tutmaliyım demek ki.

Ha bir de TYT geometri başlamıştım 2 kaynaktan bol soru çözerek ilerliyorum bir tane temel seviye bir de 345'in geometri kitabı var aynı şey TYT mat içinde gecerli daha konu olarak bölme bölünebilmedeyim konu islemeyi biraktim 11 sinav haftasi diye arada 2 3 tes cozuyorum o kadar sinav haftasi bitsin devam edeceğim(3D ve mikroorjinalden soru cozerek(acayip fazla soru var yavasim o yuzden)ilerliyorum)

Günde 2 saatin altına düşmuyorum ders çalısma konusunda matematikte trigoya cok agirlik verdim anlamakta ve pratik gerektiriyor gibi, 3 kaynaktan soru cozuyorum o yavaslatiyor biraz beni bir de 11 fizik zor anlamasi onlari halletsem rahatça TYT basarim diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…