İtopya hakkında şikayetleri bir araştır istersen eğer ilk sistemi başka yerden alacaksan onu al ama ikisi de İtopya'dan ise ve ben sıkıntı çekerim diyorsan 2. Sistem.
İtopya hakkında şikayetleri bir araştır istersen eğer ilk sistemi başka yerden alacaksan onu al ama ikisi de İtopya'dan ise ve ben sıkıntı çekerim diyorsan 2. Sistem.
Piyasa bu durumdayken, yeni bir serinin kullanıcıya kadar gelmesi yakın süreçte baya pahalı olacaktır. AMD sürücülerini de etmen olarak sayarsak yeni kartin tam performansı minimum 3 güncelleme ile sağlansa, baya uzun bir süreç olacaktır.
Piyasa bu durumdayken, yeni bir serinin kullanıcıya kadar gelmesi yakın süreçte baya pahalı olacaktır. AMD sürücülerini de etmen olarak sayarsak yeni kartin tam performansı minimum 3 güncelleme ile sağlansa, baya uzun bie süreç olacaktır.
Yaklaşık 1 ay sonra inventus adlı siteden 5000 TL'ye Unlost Eco V2 almayı düşünüyorum. Acaba güvenilir midir? Farklı sitelerde siparişten 15-20 gün sonra falan geldiği söyleniyor. Yakın zamanda alışveriş yapan varsa tecrübelerini yazabilir mi?
Sinerji Sargas Ryzen 3 1200 8GB 240GB NVMe M.2 SSD GTX1050Ti [Gaming PC] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun