Teşekkür ederim ama önerdiğiniz sistem hem bütçemi aşıyor hem de kendi kendime montajlamamı gerektiriyor. Bana hazır sistem lazım. Konuda eklediklerimden birini önerme şansınız olsa hangisi olurdu?
1. veya 3. Sistem gayet guzel. Anakartta degisiklik yapmanizi tavsiye ederim. Gigabyte b450m s2h modellerinde pasif sogutma oldugu icin h modellere gore daha iyi bir secenek sunuyor. Ram mhz degerleri cok fazla bir ucurum olmadi icin fazla fark olmiycaktir. Ayrica sectiginiz ramler icin s2h uygun olucaktir sorun yasamazsiniz.
1. veya 3. sistem gayet guzel. Anakartta degisiklik yapmanizi tavsiye ederim. Gigabyte B450M S2H modellerinde pasif sogutma oldugu icin h modellere gore daha iyi bir secenek sunuyor. RAM MHz degerleri cok fazla bir ucurum olmadi icin fazla fark olmiycaktir. Ayrica sectiginiz RAM'ler icin S2H uygun olacaktir sorun yasamazsiniz.
Teşekkür ederim önerileriniz için. Hazır sistemlerin üçünde de (benim de çok istediğim) o anakart maalesef yok. Bu halleriyle 1 veya 3 demişsiniz. Teke düşürme şansınız yok mu? Gerçekten sadece bunları alma şansınız olsa hangisi olur?
Bana mantiksiz geliyor yani 700TL'lik işlemciye 2800TL'lik ekran karti cok dengesiz. Zaten 1600 AF'nin dogru durust besledigi en ust model kart 1660 Ti 2060 ile de ufak darbogazlar yapiyor.
Üye profiliniz goruntulenemiyor maalesef. Daha sonra aklima gelirse bakarim.
Bana mantiksiz geliyor yani 700TL'lik işlemciye 2800TL'lik ekran karti cok dengesiz. Zaten 1600 AF'nin dogru durust besledigi en ust model kart 1660 Ti 2060 ile de ufak darbogazlar yapiyor.
Üye profiliniz goruntulenemiyor maalesef. Daha sonra aklima gelirse bakarim.