Bilgisayar aldığımız toptancı 5300 liraya sıfır kapalı kutu XFX 6600XT 8 GB ekran kartı veriyor. Gayet güvenilir, büyük dükkanlara toplu mal satan bir yer. Sizce alınır mı?
Bilgisayar aldığımız toptancı 5300 liraya sıfır kapalı kutu XFX 6600XT 8 GB ekran kartı veriyor. Gayet güvenilir, büyük dükkanlara toplu mal satan bir yer. Sizce alınır mı?
Alınır. Biraz diğer 6600 XT modellerine kıyasla ısınan bir model ama öyle UV yaptırtacak kadar da değil. Oyunlarda falan o kadar ısınmıyor. Sadece Biostar modelinden uzak durmak gerek şimdilik.
TDP'si düşük! En son 5500XT kullanmıştım soğutma konusunda iyileştirilmiş Msi 5500XT'den daha serin çalışıyordu. Testlerde de 59-61 falan görmüştüm UV gerekeceğini sanmam.
TDP'si düşük! En son 5500XT kullanmıştım soğutma konusunda iyileştirilmiş Msi 5500XT'den daha serin çalışıyordu. Testlerde de 59-61 falan görmüştüm UV gerekeceğini sanmam.
Zaten genel olarak GPU temperature yüksek olmuyor, Hotspot temperature yüksek oluyor. Ama bu modelde ikisi de yüksek, üstelik 3 fanlı bir model yani daha komik.
Merc 308 modeli bu testte en yüksek sıcaklığı veren model. Aynı zamanda GPU sıcaklığında da en yüksek sıcaklığı veren model.