5300 TL'ye Sistem Tavsiyesi

erencems1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar,
Ben ürününü almaya karar verdikten sonra Monster ile ilgili duyduğum çok olumsuz yorum ve masaüstünün daha iyi performans verdiğini duyduğum için kasa toplamaya karar verdim. Fakat öylesine toplayıp atmayınız rica ediyorum, ve Recep Baltaş'tan sırf öneri almak için üye oldum diyebilirim eğer Recep Baltaş da bakarsa çok sevinirim, herkese şimdiden teşekkür ederim :)

@Recep Baltaş

Bence monster almamanız iyi çünkü monster laptop'lar plastik kasa ve oyun oynayacağınız için çabuk ısınacak. Kasa toplamanız iyi bir seçim olmuş :).
upload_2015-5-26_23-4-23.png

Bence monster almamanız iyi çünkü monster laptop'lar plastik kasa ve oyun oynayacağınız için çabuk ısınacak. Kasa toplamanız iyi bir seçim olmuş :).
Eki Görüntüle 72280

Arkadaşın önerisinde birkaç değişiklikle çok güzel bir sistem olur.
Mesela HDD black seçilip ssd 120 gb olursa ve monitöre de 18.5 inch ten yüksek bir değer alınırsa (ms 5 ve az olacak şekilde) daha iyi olabilir gerçi mouse tan kısmak lazım :D)

Merhaba arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim, sorularınızı sırayla yanıtlıyım.
@Mehmetcannn dostum tesekkür ederim sistemin önerin için fakat 18.5 inç biraz küçük gibi. ve monitörle birlikte 5600 küsür falan zorlarım pederi bir şekilde ikna edip :D
@Adion dostum hazırda monitörüm yok yeni masaüstüne gecicem, monitör ve sistem toplam 5.600 küsür falan olabilir, aklımdaki monitor 24-27 inç arası ucuz IPS bir monitör :D
@Estellian dostum söyledigin sistemi vatanda topyalım ss'ini atabilirmisin acaba atarsan cok iyi olur :)

Mesela 27 inç olaraktan Aoc 27" i2757Fm Myplay Geniş Ekran ips-Led Monitör - Vatan Bilgisayar veya Philips 27" 274E5Qhaw/00 Geniş Ekran Led ips Monitör - Beyaz - Vatan Bilgisayar cok güzel olur fakat monitörüde katarak 5600 lük bir sistem cıkarmamız gerek gtx980 olucak birde :D bide bu monitörler 144 hz midir acaba ?

Ve bir edit daha: ram'i en düşük 16 olursa sevinirim 8 kullanmayı düşünmüyorum

Ve işlemci i7 4790 4.0 GhZ falan ayarlayabilirsek cok iyi olur :D

Şimdi pederi iyi zorlarım 6000 lira net yaparım diyorsan çok güzel sistem kurdum atayım onun fotoğraflarını ?

İllaki 6000 olmaz diyorsan anakarttan kısıp gaming 3 yapabilirsin.

Şimdi pederi iyi zorlarım 6000 lira net yaparım diyorsan çok güzel sistem kurdum atayım onun fotoğraflarını ?

İllaki 6000 olmaz diyorsan anakarttan kısıp gaming 3 yapabilirsin.
Gerçi kasayı toplamadım :( Ramleri kısıcaksın o zaman. Ya da monitörü 1ms 144hz almayacaksın hocam. Karar senin temel bileşenleri ben koyayım dedim biraz batırdım gerçi :D

@Estellian hani böyle 5800 falan olsa daha iyi olur :D birde i5 işlemci ben i7 istiyorum özellikle ve 16gb ram :D 144hz'in ne farkı var diğerlerinden acaba ? birde vatandan almasam sinerji veya eksenbilgisayar gibi sayfalardan alsam 100 lira fark ediyo ama sizce oralar güvenilirmidir ? @Recep Baltaş

@Estellian hani böyle 5800 falan olsa daha iyi olur :D birde i5 işlemci ben i7 istiyorum özellikle ve 16gb ram :D 144hz'in ne farkı var diğerlerinden acaba ? birde vatandan almasam sinerji veya eksenbilgisayar gibi sayfalardan alsam 100 lira fark ediyo ama sizce oralar güvenilirmidir ? @Recep Baltaş

Sinerji değil de eksen güvenilirdir. Ayrıca vatan stocklarında 4790 yok K ibarelisi var o da 1100 lira civarı. Ayrıca i7 istiyorsun okey ona göre anakart la birlikte 1.500 tl yapacak. Ssd harddisk ekran kartı (ekran kartın 980 olunca 2000 lira o oluyor) az gibi görünsede birikince çığır açabiliyorlar. i7 işlemci 980 e de bi 1ms 144 hz yakışır. Birinden birini kısıcaksın. O 144 hz ise atıyorum senin oyunun 140 fps veriyor. 60 hz lik monitörde max 60 hz hissedersin. Ama 144 hz lik bir monitörde 140 fps rahatlıkla hissedersin. Gerçi şimdi bilim adamı adayı güzel arkadaşlarımız "Abiğ yaağ insan gözü zağten 30hz den yukarı algılayamiyorkiğğ dicek" onlara da selam olsun. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı