"532" ile başlayan numara sürekli arıyor

alioyunda

Hectopat
Daha fazla  
Sürekli arıyorlar nedenini bilmiyorum. Hep açamayacağım zamana geliyor. Canlı desteğe sordum kampanya bildiriliyor olabilir dediler ama kimse kampanya bildirmek için her gün 2 kez aramaz. Borcum falan da yok neden olabliir?

Turkcell diye biliyorum bende tarife falan içinde sık sık arıyorlar denk gelince biddahakine bir şey olmaz

Direkt "532" mi, yoksa 532 *** ** ** şeklinde bir numara mı? Eğer 532 ise bilgilendirme yapar, diğer numaralara dönüş yapmana gerek yok, önemli bir şey olsa "532" arıyor zaten direkt olarak.

532
532 532 0000
532 757 2222

Bu numaralar Turkcell'e ait. Israrla size ulaşıp kampanya, tarife değişkliği yaptırmak isteyebilirler.

Beni de arıyorlardı, sigorta satmak istiyorlarmış. En son arayanı haşladım, yeter artık aramayın istemiyorum dedim, kaldırdı sistemden numaramı arama çilesi sonlandı

Beni de arıyorlar, dün açtım. Bu seferde telefonda kimse ses vermedi. Çok uzun aramıyorlar, belli bir süre açmayın salıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…