8 806041 Picopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 330 Çözümler 7 23 Ağustos 2024 #31 Kod6007 dedi: Hattımla ilgili herhangi bir sorun yok ki. Ödenmemiş fatura yok. Taahhüt daha bitmesine çok var. Aşım vb yapmadım. Hiçbir sorun yok durduk yere neden arasın. Genişletmek için tıkla... Arayabilir kampanya olur ararlar en basitinden geçen beni Fizy premium için aradılar. Kod6007 dedi: 18'den küçüğüm deyince de sizinle konuşamayız dedi başka zaman ararız dedi. Genişletmek için tıkla... Hattın yasal sahibi sen olmadığından ve 18 yaşından küçük olduğundan hat ile ilgili işlemlerde senin yetkin yok bu kadar.
Kod6007 dedi: Hattımla ilgili herhangi bir sorun yok ki. Ödenmemiş fatura yok. Taahhüt daha bitmesine çok var. Aşım vb yapmadım. Hiçbir sorun yok durduk yere neden arasın. Genişletmek için tıkla... Arayabilir kampanya olur ararlar en basitinden geçen beni Fizy premium için aradılar. Kod6007 dedi: 18'den küçüğüm deyince de sizinle konuşamayız dedi başka zaman ararız dedi. Genişletmek için tıkla... Hattın yasal sahibi sen olmadığından ve 18 yaşından küçük olduğundan hat ile ilgili işlemlerde senin yetkin yok bu kadar.
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.232 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #32 Kod6007 dedi: 18'den küçüğüm deyince de sizinle konuşamayız dedi başka zaman ararız dedi. Genişletmek için tıkla... Olabilir sorun etme yine de annene söyle internet geçmişine neden baksınlar öyle bir şey olamaz diye biliyorum.
Kod6007 dedi: 18'den küçüğüm deyince de sizinle konuşamayız dedi başka zaman ararız dedi. Genişletmek için tıkla... Olabilir sorun etme yine de annene söyle internet geçmişine neden baksınlar öyle bir şey olamaz diye biliyorum.
Kod6007 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 494 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #33 Tamam teşekkürler ararlarsa anneme vereceğim o zaman telefonu
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.232 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #34 Kod6007 dedi: Tamam teşekkürler ararlarsa anneme vereceğim o zaman telefonu. Genişletmek için tıkla... Annen konuşsun 18 yaş altıysan kampanya vb olduğunda hat sahibi ile görüşülmesi gerek ve reşit olması gerek.
Kod6007 dedi: Tamam teşekkürler ararlarsa anneme vereceğim o zaman telefonu. Genişletmek için tıkla... Annen konuşsun 18 yaş altıysan kampanya vb olduğunda hat sahibi ile görüşülmesi gerek ve reşit olması gerek.