Çözüldü 532 Turkcell numarası neden arar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

333365

Yottapat!
Katkıda Bulunan
Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru
Makaleler
65
Şu aralar Turkcell'in numarası 532, sürekli aramaya başladı. Neden arıyor olabilir? Her seferinde de telefon sessizdeyken arıyor.

@Teru, taahhütüm Aralık ayında bitecek.

@Teru, anlıyorum. Teşekkür ederim. Mesaj kutumu kontrol ettiğimde, Turkcell'den mesaj gelmiş ve taahhütünüze şu bağlantıdan ulaşabilirsiniz tarzında bir mesajdı. O hâlde indirimli paket satmak için arıyor diyebilir miyiz?

3 ay önceden başladıklarına göre evet. Tam da o sebeptendir.

@Teru, yardımınız için teşekkür ederim. Çözüm olarak işaretledim.

Bu arada taahhüt için arıyorlarmış. Telefonlara gene bakmadım da taahhüt yenilemeyle alakalı SMS'ler gelmeye başladı. Oradan anladım. Telefonlara çıkmayınca herhalde SMS yollamaya başladılar. Konu çözüme kavuştu da gene de geri dönüş sağlamak istedim. 6 Ekim 2025 18.38.

Son düzenleme:

Evet, bol bol atarlar. Bir noktada susuyorlar tarih iyice yaklaşınca.

@Teru, umursamamaya devam edeceğim. O değil de çağrıyı reddediyorum, gene de arıyorlar.

@Teru, umursamamaya devam edeceğim. O değil de çağrıyı reddediyorum, gene de arıyorlar.

Hocam taahhüt sonrası devam etmek istiyorsanız kontörlü hatta geçip Turkcell yeni gelenlere özel kampanyadan çok ucuza tarife alabilirsiniz. Bugün yaptım aynı fiyata 20GB yerine 40GB kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…