5350 TL oyun için bilgisayar toplama

Bütçe
5350 TL

bROLAND

Centipat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, yarın bir sistem almayı düşünüyorum ama henüz ne alacağıma karar vermedim. Aranızda bu işi bilen biri varsa lütfen yardım etsin. İşlemci AMD olursa daha iyi olur ama Intel olsa da olur. Sınırlarınızı zorlamanızı istiyorum. Söz sizde.

Ne tür oyunlar oynayacaksınız? Eğer bütçe buysa Intel i3 10100F'li bir sistem olabilir.

Ne tür oyunlar oynayacaksınız? Eğer bütçe buysa Intel i3 10100F'li bir sistem olabilir.

CS Valorant Zula vs. Ama yüksek donanım isteyen oyunlar için: RDR2 GTA 5 Witcher 3 raibbow six falan falan.
CS Valorant Zula vs. ama yüksek donanım isteyen oyunlar için: RDR2 GTA 5 Witcher 3 raibbow six falan falan.

Hazır sistem olabilir. Kasım indirimleri var ya.

Önereceğim Intel sistem bu. RAM'leri 2 adet alacaksın. Fiyatı 5700 küsur tutuyor. Bu sistem şu an ucuz indirimlerden dolayı. İstersen GTX 1660 Ti yerine GTX1650 Super alabilirsin. O zaman fiyatı 300-400TL düşer fakat değmez 400TL için.

Önerebileceğim AMD sistem. Bundada RAM'leri 2tan alacaksın. Bunun fiyatını hesaplamadım. Ben sadece Hepsiburada'dan hesapladım. Sen aynı parçaları Akakçe üzerinden en ucuzlarını seçebilirsin. O zaman 200-300TL daha ucuz çıkacak. İstersen ben en ucuzlarını seçeyim.

Teşekkür ediyorum. Ben iki sisteme de bakayım. Yardımınız için teşekkürler.

Teşekkür ediyorum. Ben iki sisteme de bakayım. Yardımınız için teşekkürler.

Yerinizde olsam Intel toplardım. Eğer 11. nesil Intel'leri beklerseniz hem daha çok para biriktirirsiniz i5 bile alabilirsiniz. Sanırsam mart gibi çıkacak. Eğer O.C yapmayı düşünmüyor, pek bir bilginiz yok ise Intel sistemi öneririm.

MSI B460M PRO Intel B460 2933MHz DDR4 mATX anakart​

Cooler Master MWE 80Plus 600W 2xeps, aktif PFC 120mm fanlı güç kaynağı​

G.Skill 8 GB Ripjaws V kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single kit RAM​

Zalman N5 mf 4x120mm RGB fanlı MidT ATX Gaming kasa​

Intel Core i3 10100F 3.60GHz 6MB önbellek 4 çekirdek 1200 14nm işlemci​

MSI GeForce GTX 1660 Ti Ventus XS 6 GB 192Bit GDDR6 PCI-e 3.0 ekran kartı (GeForce GTX 1660 Ti Ventus XS 6g)​

Aklımda böyle bir sistem vardı aslında.
Korktuğum tek şey darboğaz.

Ben de Intel tercih ediyorum artık.

Bu sistemde güzel. Keşke vaktim olsa da size en iyi sistemi toplayabilsem. Merak etmeyin darboğaz olmayacaktır. Kasa ve PSU sizi üzmeyecektir. Hayırlı olsun.

Benim attığım sistem iyi mi? Onu almayı düşünüyor da. Darboğaz olmaz değil mi?
Bu sistemde güzel. Keşke vaktim olsa da size en iyi sistemi toplayabilsem. Merak etmeyin darboğaz olmayacaktır. Kasa ve PSU sizi üzmeyecektir. Hayırlı olsun.

Mesajınız gelmemiş pardon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…