S Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.801 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar durmadan arıyor ve açıkçası korktum. Neden sürekli arıyor sizce kimdir? Bir sorun mu var? Hala arıyor.
Arkadaşlar durmadan arıyor ve açıkçası korktum. Neden sürekli arıyor sizce kimdir? Bir sorun mu var? Hala arıyor.
1.4 D4D Diesel Zeptopat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı 24 Şubat 2025 #2 537 ile başlaması garip bir durum değil hocam. Turkcell'in alan kodu Açıp derdini sorabilirsin
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.163 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Şubat 2025 #3 Shyquick dedi: Arkadaşlar durmadan arıyor ve açıkçası korktum. Neden sürekli arıyor sizce kimdir? Bir sorun mu var? Hala arıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu bir kişinin cep telefonu. Yani bankanın falan resmi numarası değil.
Shyquick dedi: Arkadaşlar durmadan arıyor ve açıkçası korktum. Neden sürekli arıyor sizce kimdir? Bir sorun mu var? Hala arıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu bir kişinin cep telefonu. Yani bankanın falan resmi numarası değil.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 24 Şubat 2025 #4 Belki bir tanıdık başkası üzerinden size ulaşmaya çalışıyordur. Bir açıp bakın isterseniz.
S Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.801 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #5 1.4 D4D Diesel dedi: 537 ile başlaması garip bir durum değil hocam. Turkcell'in alan kodu Açıp derdini sorabilirsin Genişletmek için tıkla... Hocam yaşım küçük başım belaya mı girdi düşüncesine kapıldım. Hala devam ederse açacağım. Korkuyorum. egemebb dedi: Hocam bu bir kişinin cep telefonu. Yani bankanın falan resmi numarası değil. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam.
1.4 D4D Diesel dedi: 537 ile başlaması garip bir durum değil hocam. Turkcell'in alan kodu Açıp derdini sorabilirsin Genişletmek için tıkla... Hocam yaşım küçük başım belaya mı girdi düşüncesine kapıldım. Hala devam ederse açacağım. Korkuyorum. egemebb dedi: Hocam bu bir kişinin cep telefonu. Yani bankanın falan resmi numarası değil. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.163 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Şubat 2025 #6 Shyquick dedi: Hocam yaşım küçük başım belaya mı girdi düşüncesine kapıldım. Hala devam ederse açacağım. Korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Açın hocam bir sorun ne oldu kimsiniz diye. Tanımıyorsanız kapatın.
Shyquick dedi: Hocam yaşım küçük başım belaya mı girdi düşüncesine kapıldım. Hala devam ederse açacağım. Korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Açın hocam bir sorun ne oldu kimsiniz diye. Tanımıyorsanız kapatın.
S Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.801 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #7 Sakuya Izayoi dedi: Belki bir tanıdık başkası üzerinden size ulaşmaya çalışıyordur. Bir açıp bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Devam ederse açacağım ama pek arkadaşım yok. Çevrem yok.
Sakuya Izayoi dedi: Belki bir tanıdık başkası üzerinden size ulaşmaya çalışıyordur. Bir açıp bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Devam ederse açacağım ama pek arkadaşım yok. Çevrem yok.
1.4 D4D Diesel Zeptopat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı 24 Şubat 2025 #8 Shyquick dedi: Hocam yaşım küçük başım belaya mı girdi düşüncesine kapıldım. Hala devam ederse açacağım. Korkuyorum. Sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu panik yapılacak bir şey değil sakin ol aç derdi nedir sor
Shyquick dedi: Hocam yaşım küçük başım belaya mı girdi düşüncesine kapıldım. Hala devam ederse açacağım. Korkuyorum. Sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bu panik yapılacak bir şey değil sakin ol aç derdi nedir sor
S Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.801 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #9 1.4 D4D Diesel dedi: Hocam bu panik yapılacak bir şey değil sakin ol aç derdi nedir sor Genişletmek için tıkla... Hocam bu aralar bunalımdayım basit şeylere bile panik ediyorum kusura bakmayın. Acaba numarayı kaydetsem WhatsApp'dan profil fotoğrafına baksam karşı taraf anlar mı?
1.4 D4D Diesel dedi: Hocam bu panik yapılacak bir şey değil sakin ol aç derdi nedir sor Genişletmek için tıkla... Hocam bu aralar bunalımdayım basit şeylere bile panik ediyorum kusura bakmayın. Acaba numarayı kaydetsem WhatsApp'dan profil fotoğrafına baksam karşı taraf anlar mı?
1.4 D4D Diesel Zeptopat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı 24 Şubat 2025 #10 Yok hocam ne kusuru. Hayır anlamaz