S Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.801 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #21 1.4 D4D Diesel dedi: Hocam bu stres kalbe zarar Genişletmek için tıkla... Hocam çok fazla travmam var. Psikolojik olarak da iyi değilim. İleri seviye de OKB hastasıyım. (Teşhisi kendim koydum) Sizde haklısınız.
1.4 D4D Diesel dedi: Hocam bu stres kalbe zarar Genişletmek için tıkla... Hocam çok fazla travmam var. Psikolojik olarak da iyi değilim. İleri seviye de OKB hastasıyım. (Teşhisi kendim koydum) Sizde haklısınız.
1.4 D4D Diesel Zeptopat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı 24 Şubat 2025 #22 Shyquick dedi: Hocam çok fazla travmam var. Psikolojik olarak da iyi değilim. İleri seviye de OKB hastasıyım. (Teşhisi kendim koydum) Sizde haklısınız. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam mümkünse tedavi ol böyle yıpranırsın
Shyquick dedi: Hocam çok fazla travmam var. Psikolojik olarak da iyi değilim. İleri seviye de OKB hastasıyım. (Teşhisi kendim koydum) Sizde haklısınız. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam mümkünse tedavi ol böyle yıpranırsın
S Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.801 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #23 1.4 D4D Diesel dedi: Doğrudur hocam mümkünse tedavi ol böyle yıpranırsın Genişletmek için tıkla... Maalesef, aileme diyemem. İzin de vermezler.
1.4 D4D Diesel dedi: Doğrudur hocam mümkünse tedavi ol böyle yıpranırsın Genişletmek için tıkla... Maalesef, aileme diyemem. İzin de vermezler.
1.4 D4D Diesel Zeptopat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı 24 Şubat 2025 #24 Shyquick dedi: Maalesef, aileme diyemem. İzin de vermezler. Genişletmek için tıkla... Ailene karşı açık ol hocam korkma olumsuz düşünme
Shyquick dedi: Maalesef, aileme diyemem. İzin de vermezler. Genişletmek için tıkla... Ailene karşı açık ol hocam korkma olumsuz düşünme
S Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.801 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #25 Dostlar bir daha da aramadı.
machiavelli1 Femtopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #26 Eğer numarayı, whatsappta sağ üste bulunan mesaj oluştur (artı tuşu) ile açılan ekrandan aratırsanız kişinin profili çıkar ve açık ise eğer profili görebilirsiniz.
Eğer numarayı, whatsappta sağ üste bulunan mesaj oluştur (artı tuşu) ile açılan ekrandan aratırsanız kişinin profili çıkar ve açık ise eğer profili görebilirsiniz.