Forumdaki çoğu kişi 5400 RPM alma diyor benim için 7200 RPM almak çok zor olduğu için 5400 RPM alacağım. Oyunlarda sıkıntı çıkarır mı? Genellikle Red Dead Redemption gibi oyunlar oynayacağım.
Forumdaki çoğu kişi 5400 RPM alma diyor benim için 7200 RPM almak çok zor olduğu için 5400 RPM alacağım. Oyunlarda sıkıntı çıkarır mı? Genellikle Red Dead Redemption gibi oyunlar oynayacağım.
Oyun yüklenme süresini geç oynadığın oyunlarda doku yüklenmemesi nedeniyle takılma bile yaşatabilir. 7200 RPM zaten anca yetiyor bununla iyice sıkıntı çekersin.
Oyun yüklenme süresini geç oynadığın oyunlarda doku yüklenmemesi nedeniyle takılma bile yaşatabilir. 7200 RPM zaten anca yetiyor bununla iyice sıkıntı çekersin.
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
Biraz araştırdım bu markanın Western Digital'in alt markası olduğunu gördüm. Google'da da öyle diyor. Bana da güvenilir geldi ama biraz daha araştırmayla daha iyisi bulunabilir gibi.
Edit: Aslında 3-3,5 inç olsa daha iyi ve ucuz diskler var.