5400 RPM taşınılabilir HDD ile oyun oynanır mı?

5400RPM taşınılabilir HDD alınır mı?

• Oy verenlerin toplamı
    11

RasKun

Hectopat
Merhabalar, yeni sistem topladım ve 480 GB Sata SSD kullanıyorum. Oyunlar için harddisk almayı düşünüyorum. Dahili harddisk ile uğraşmak istemiyorum. Aklımda Seagate Expansion ya da WD Elements taşınılabilir harddisk var. İkisi de 5400 RPM. Herhangi bir sorun yaşarmıyım? USB 3.0 bağlantım var. Yükleme süresini etkiliceğini biliyorum fakat FPS’e etki eder mi? Özellikle online oyun oynadığım için online oyunlarda sorun ya da fark yaşarmıyım? Teşekkürler.

Harici HDD ile oyun oynayabilmenin pek mümkün olduğunu düşünmüyorum. Okuma ve yazma hızları oldukça düşük olduğu için. Ama harici SSD ile bunu yapabiliyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2. el ise alırken sağlık testi yapın HD Tune ile. 5400RPM'nin dezavantajı oyunları geç açması ya da aradaki yükleme ekranlarının uzun sürmesi olur. Bence 7200RPM alın. (İkisi de FPS'ye etki etmez)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı