5400 TL PC toplama

VahitErler

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar, bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Sizin de bilginizden faydalanmak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Ryzen 5 3600
  • ASUS B450M Dragon mATX
  • Team T-Force Vulcan TUF 2x8GB DDR4 3000MHz
  • ASUS 3 TUF Radeon 5700
  • Adata SU630 480GB SSD
  • Corsair VS650 80+ PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanım Arşivi'nin topladığı PC. Güzel, alınabilir.
Bence güzel değil Referans modelinden bile daha çok ısınan bir model TUF ve bellekleri en çok ısınan modelde buymuş ve Amd tarafında Asus çokta başarılı değil bence bu yüzden kartları eritmek için yapılmış bir hamle olacağını düşünüyorum.

Bence güzel değil Referans modelinden bile daha çok ısınan bir model TUF ve bellekleri en çok ısınan modelde buymuş ve Amd tarafında Asus çokta başarılı değil bence bu yüzden kartları eritmek için yapılmış bir hamle olacağını düşünüyorum.
Test videosunu izledim, yan kapak açık şekilde 70 derecelerde geziyordu kart. Kapalı halde 80 derece diyelim, evet biraz fazla açıkçası, değiştirilme imkanı varsa değiştirilir. Yoksa da kartın yanacağını düşünmüyorum. Ayrıca AMD tarafında başarısız olan Asus değil, TUF modeli. Rog Strix modeli gayet başarılı bir model mesela.

Test videosunu izledim, yan kapak açık şekilde 70 derecelerde geziyordu kart. Kapalı halde 80 derece diyelim, evet biraz fazla açıkçası, değiştirilme imkanı varsa değiştirilir. Yoksa da kartın yanacağını düşünmüyorum. Ayrıca AMD tarafında başarısız olan Asus değil, TUF modeli. Rog Strix modeli gayet başarılı bir model mesela.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izlerseniz Rog Strixinde çok başarılı olmadığını görürsünüz Rog Strixden daha başarılı modeller mevcut Asus alma taraftarı değilim ben onun için kaliteyi düşürdüğünü düşünüyorum Asus'un ve birde bu sistemde dikkat ederseniz ekran kartı kısmına Asus'dan başka bir marka yok ve Rog Strix harici soğutmaları çok kötü olan kartlar konulmuş satamadıkları için böyle bir kampanya başlattıklarını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı