Ben de şöyle bir şey topladım bütçenizi 100 lira geçti lakin RX 580 ve 16GB RAM Sığdırdım. Tek site kullandım bir kaç site daha bakılıp daha ucuzları bulunabilir.
Ben de şöyle bir şey topladım bütçenizi 100 lira geçti lakin RX 580 ve 16GB RAM Sığdırdım. Tek site kullandım bir kaç site daha bakılıp daha ucuzları bulunabilir.
Neden Amd ekran kartı tercih etmiyorsunuz RX 580 çok daha ileriye dönük bir karttır . Şuan RAMin linkini bulamadım bulduğum zaman tekrar atacağım. Şuan oldukça fiyatı uygun bi araştırmasını yapın bence . DX 12 ve Vulcan da GTX 1060 ı geçen bir kart
Bütçeyi biraz aşsa da Sinerji sitesinden toplandı. Sistemi kendin toplayabileceksen farklı firmalardan donanımların fiyatlarını araştırıp hangisi nerede ucuz ise oradan alarak fiyatı düşürebilirsin. Teknolojipazar sitesi genel de uygun olur fakat anakart Bios işlemi yapmadıklarından onu bu işlemi gerçekleştiren bir yerden almanı tavsiye ederim.
Çok yanlış bir önyargı, peki neden? 1060'dan daha iyi olan bir ekran kartı 580, kimi modelleri çok daha ucuz. Biraz araştırın, AMD artık 5 sene önce ki AMD değil