5400 TL'ye Monitör Dahil PC Toplama

(LG 22MK430H-B) bu monitörü öneririm size. Bugün teknosadan sipariş verdim 649 TL ye.

Dediğim gibi bir kere ağzım yandığı için o riske girmek istemiyorum.
Bir de TN panel oyun için daha avantajlı diyorlar ne yapmalıyım?
(LG 22MK430H-B) bu monitörü öneririm size. Bugün teknosadan sipariş verdim 649 TL ye.
Tabi bakayım dostum teşekkür ederim

Dediğim gibi bir kere ağzım yandığı için o riske girmek istemiyorum.
Bir de TN panel oyun için daha avantajlı diyorlar ne yapmalıyım?

Tabi bakayım dostum teşekkür ederim
Rica ederim. TN panel oyunda avantajlıdır fakat diğer işlerde sıkıntı çıkarabilir. Sonuçta sürekli oyun oynamayacağımız için film izleme, normal kullanım gibi durumlarda olumsuz yorumlar duymuştum.

Rica ederim. TN panel oyunda avantajlıdır fakat diğer işlerde sıkıntı çıkarabilir. Sonuçta sürekli oyun oynamayacağımız için film izleme, normal kullanım gibi durumlarda olumsuz yorumlar duymuştum.
İllaki film izlerim ama öncelik oyun sonuçta.

Youtube'dan bunun gibi karşılaştırmaları falan izleyebilirsin.

Sağdaki IPS, soldaki TN.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

TN panelin hiçbir avantajı yok. Tepki süresinin 5 yerine 1ms olması dışında diğer tüm kriterler aşırı veya aşırıya yakın berbatlık seviyesinde. Tepki süresini giriş gecikmesi ile karıştırmayın. Yani tepki süresi 1ms diye düşmanı öldürmekte yardımcı olmuyor. Rekabetçi oyuncuların dikkat etmesi gereken iki tane kriter arasında tepki süresi yok. Input lag(giriş gecikmesi) ve yenileme hızı(Hz) rekabetçi oyuncuya avantaj sağlar.

Rx 580 4gb versiyonu şuan 1700 tl ve gtx 1060 3gb 1659 tl. Bu monitörü alacaksan amd iyi bir tercih olacaktır ancak hangisini alırsan al ikiside üzmez. Sağlam kartlardır.

Çaban için teşekkür ederim ama tek yerden toplamam lazım.
Amd kullanmıycam, fakat monitör değişicem sanırım
Güzel açıklama oldu, o zaman ips almak daha iyi olucak baya canlı gözüküyor. Sinerjiden ips monitör önerebilir misin? max 650 lira olmalı

Güzel açıklama oldu, o zaman ips almak daha iyi olucak baya canlı gözüküyor. Sinerjiden ips monitör önerebilir misin? max 650 lira olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…