5400 TL'ye Monitör Dahil PC Toplama

Tamamdır ben de bunu düşünmüştüm.
Onun harici testlere falan baktım i3 8100 1070 bile besliyor, 1060 da sorun yaşamam gibi.

Dostum sadece ekran kartı farklı yerden o da fiyat daha avantajlı diye. İnce hesap sitesinde 1060 3GB ile neredeyse aynı fiyata 6GB var nanokatalogda bence bu fırsatı kaçırma.

Onun harici testlere falan baktım i3 8100 1070 bile besliyor, 1060 da sorun yaşamam gibi.
GTX 1060'ı bile besleyemiyor ya da ucu ucuna yetiyor diyebiliriz ama yine de yetmiyor işte yetmiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum ben fanboyluk yapmıyorum video izledim i3 8100 1070 teknobiyotik bakabilirsin.
Ama sen amd fanboyluğu yapıyorsun şuan.

Dostum ben fanboyluk yapmıyorum video izledim i3 8100 1070 teknobiyotik bakabilirsin.
Ama sen amd fanboyluğu yapıyorsun şuan.
Ben AMD fanboyluğu yapmıyorum ama i3 8100'ün karşısında Ryzen 5 2600 için fanboyluk yapıyorum denilebilir. İki katından daha güçlü. Dolar uçtu bu arada! İki gün önce 5.412 lira olan sistem, bugün 6.053 lira oldu. Halimiz ne olacak yahu!

Dolardan dolayı attığım sistemi alamıyorum sanırım pc işi rafa kalktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…