Elyr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 2.943 Çözümler 4 Yer Anteke 31 Daha fazla Meslek Kedi Bakıcılığı 4 Ağustos 2018 #11 rtakak dedi: O fiyatlar hangi siteden? Genişletmek için tıkla... Benim çevremdeki kişiler bende dahil bilgisayarımızı topladık bu siteden çoğu kişi yurtdışından geliyor diye karşı bakıyor ama değiyor garantileriyle geliyor hepsi.Pardon söylemedim site Nanokatolog.
rtakak dedi: O fiyatlar hangi siteden? Genişletmek için tıkla... Benim çevremdeki kişiler bende dahil bilgisayarımızı topladık bu siteden çoğu kişi yurtdışından geliyor diye karşı bakıyor ama değiyor garantileriyle geliyor hepsi.Pardon söylemedim site Nanokatolog.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 4 Ağustos 2018 #12 Yok biliyorum o siteyi
Elyr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 2.943 Çözümler 4 Yer Anteke 31 Daha fazla Meslek Kedi Bakıcılığı 4 Ağustos 2018 #13 rtakak dedi: Yok biliyorum o siteyi Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir site tamamen çok fazla sipariş ettik baya bir kişi hiç garantisiz veya ikinci el ürün gelmedi.
rtakak dedi: Yok biliyorum o siteyi Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir site tamamen çok fazla sipariş ettik baya bir kişi hiç garantisiz veya ikinci el ürün gelmedi.