549 ile başlayan telefon numaraları

Henderson

Hectopat
Selamlar bugün telefon numaramı 549 ile başlayan bir numara aradı, açtım 5 saniye bekledim hemen kapatıldı. Aradan bir 2 saat geçti yine 549 ile başlayan ama farklı devam eden birisi aradı. Onda da açtım yine 5 saniye bekletip ses bile vermeden kapattılar. Tekrar aradıklarında her 2 saate otomatik olarak arandığını anladım. Herhangi bir bilgisi veya önerisi olan var mı bu numaralar hakkında?

Dönüş yapmayı denediniz mi? Operatörünüz arıyor olabilir. Ben Vodafone kullanıyorum ve genelde faturamın son ödeme tarihi geçtiğinde günde 7-8 kez arıyorlar farklı numaralardan. Şimdi kontrol ettim, beni arayan numaralar da hep 549 ile başlıyor.

@Henderson merhaba. Bu habsettiğiniz olayı şu an bende yaşıyorum. Sizi arayan bu 549'la başlayan numara hala aramaya devam ediyor mu ya da etmiyorsa ne yaptınız? Ben ne yapmalıyım?

Tekrar arayın.

@Henderson merhaba. Bu habsettiğiniz olayı şu an bende yaşıyorum. Sizi arayan bu 549'la başlayan numara hala aramaya devam ediyor mu ya da etmiyorsa ne yaptınız? Ben ne yapmalıyım?

15.47, 17.47 ve az önce 19.47'de başıma geldi aynı olay. 3 farklı numara ama hepsi birbirine benzeyen başı 549 ile başlayan numaralar beni de aradı. İlkini açtım 6 sn hiçbir şey denmeden kapatıldı. Araştırırken bu yazıyla karşılaştım ben de merak ediyorum bu nedir ne değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…