55.000 TL DDR5 sistem toplama

Bütçe
55000

Ekran kartı olarak çok daha üst seviye olan Palit 4080 tercih edilebilir Hepsiburada'da indirimde şu anda.

Ekran kartı olarak çok daha üst seviye olan Palit 4080 tercih edilebilir Hepsiburada'da indirimde şu anda.

Tercih edilen ödeme yöntemide önemli Hepsiburada taksit seçeneklerinde çok daha makul ben aynı kartı 2 gün önce çift kart ile aldım mesela Hepsiburada'dan. Ama nakit alınacaksa o zaman INNO 3D tercih edilebilir ama bence Palit yine tercih edilir.

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Bugün gün içinde şöyle bir sistem topladım kendimce sizce nasıl? Bütçeyi eğer değecek olursa maksimum 60.000 liralara kadar çıkabilirim.

Monitör dahil mi?
Değilse AM5 4080 sistem toplanır.
Değil hocam monitöre ayrı bütçe ayırdım.

Emeğiniz için teşekkür ederim hocam.

Son düzenleme:

Gaming X Trio termal açıdan kötü bir kart MSI güvenilir marka diye yönlenmiş olabilirsin, ancak sıcaklık değerlerine bakmanı tavsiye ederim. Bende onu almayı düşünüyordum sahibinden de sıfır kapalı kutuları 28k civarına bulunabiliyor ona rağmen test videolarını izledikten sonra 30k ya Palit GameRock OC tercih ettim ben sanada onu öneririm.

Suprim X almadıktan sonra MSI almanı önermem.

Ki Suprim X de bile çok fazla cw şikayeti var 4000 serisi MSI ve ASUS'larda.

Güç kaynağı olarak da 750 işini görür ama 850 daha garanti bir seçim olur.

Ben bunu tercih ettim mesela hem de dönüştürücü olmadan direk ekran karına tek kablo ile bağlantı sağlıyor PCI-E5 ve ATX3.0 desteği var.

RAM olarak da stok bulabilirsen AMD expo destekli alırsan bir tık daha rahat edersin çok fark olmaz ama almışken aynı fiyatlara onlarda bulabilirsen tercih edebilirsin.

He bu arada sistemin bütçesini biraz yükseltip performansı arttırmak istiyorsan 4090'a geçebilirsin 40kdan bulunuyor şu an onun dışında bütçe yükseltmeni gerektirecek bir parça yok. DDR4 toplayıp 4090'a geçmekte mantıklı haberin olsun RAM'lerden kaybedeceğin yüzde 5'lik performansı, ekran kartından + yüzde 30-35 olarak geri alırsın.

AM5 sistemin tek avantajı ileride Update edilebilir olması onu da düşük seviye bir anakart alarak egale ediyorsun zaten o yüzden AM5'e takılmana gerek yok bence anakartı PCI-E5 ekran kartı destekli vs alırsan o ileriye dönüklük olayı çalışır daha çok. 60k ya DDR4 4090 sistem toparlarsın.

Şurası 61500 mesela.

Ben de geçtiğimiz hafta 2 aylık araştırma sonucu 65k ya bir sistem topladım ve hem yabancı hem Türkçe izlemediğim içerik okumadığım yazı kalmadı en mantıklı seçenekler bunlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…