55.000 TL telefon önerisi

polat2141

Hectopat
Daha fazla  
Bütçe başlıktaki gibi, bir yıl yeni çıkacak S25 falan ya da iPhone SE 4 falan da diyorlar. Bunlar da dahil olmak üzere uzun süre kullanımlık öneri yapabilir misiniz?

Android seviyorsanız s25 olur bence Hepsiburadada ön satışta. Ben s23 kullanıyorum memnunum. S25 de kağıt üstünde iyi duruyor.

S25'in 40 bin civarina dusmesini bekleyin.
Uzun zaman alır gibi bence hocam s24 tutulmadığı halde birkaç ay sürdü düşmesi. S25 ise güzel gözüküyor tutulursa daha da geç düşer gibi.

Bütçe başlıktaki gibi, bir yıl yeni çıkacak S25 falan ya da iPhone SE 4 falan da diyorlar. Bunlar da dahil olmak üzere uzun süre kullanımlık öneri yapabilir misiniz?

iPhone SE almak kadar saçma bir şey yok kardeşim özellik feragatı yapacağına sağlam Samsung al. iPhone artık bu ülkede alınacak telefon değil çünkü parasını hak etmiyor ekran olsun batarya olsun ısınması olsun. O yüzden iPhone almak sadece param var ve iPhone istiyorum diyen alır gözümde. S25 serisini bekleyin hatta çıkınca da bekleyin bence bir kronik sorunu falan çıkıyor mu diye sonra alın ya da direkt 24 serisinden alın rahatınıza bakın derim.

Samsung düşünüyorum ama bana bu iPhone SE 4 dediler o yüzden sorayım dedim bir de Samsung'un Exynos işlemcisi kötü diyorlar o yüzden biraz aklıma takıldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı