55.000 TL'ye Knight Online için sistem önerisi

Bütçe
55.000

Samet3461

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, biliyorum KO ekstra özellik istemeyen bir oyun fakat ben sadece onun için toplayacağım için tamamen ona uyumlu olsun istiyorum. Ortalama bütçe 50-55 k PC hakkında hiç bilgim yok yardımcı olan olursa çok sevinirim. Failed almamam ve klavyeye bastığım anda ekrana en erken seviyede gitmesi gerekiyor. Anlayan bilen öneri yaparsa çok sevinirim.

Herkese merhaba, biliyorum KO ekstra özellik istemeyen bir oyun fakat ben sadece onun için toplayacağım için tamamen ona uyumlu olsun istiyorum. Ortalama bütçe 50-55 k PC hakkında hiç bilgim yok yardımcı olan olursa çok sevinirim. Failed almamam ve klavyeye bastığım anda ekrana en erken seviyede gitmesi gerekiyor. Anlayan bilen öneri yaparsa çok sevinirim.

Bu düzeldi mi bilmiyorum, ama abim AMD işlemci ile Knight oynayamıyordu bilginiz olsun.

Evet intel tercih edeceğim ama birbiriyle uyumu cl değeri max 15-16 olması falan çok konu başlığı var kafam almıyor hiç birini o yüzden yardım alayım dedim 🫡

RAM'deki CL değeri 15 üstü olmaması gerekiyor diyordu Recep Baltaş ile ortak yayın yapan bir arkadaş RAM'deki değer ne diyorsun bu konu hakkında bu sistemi direkt alabilirim bütçeme uyuyor?

15 üzeri olmaması lazım diye bir şey yok. Mesela mevcutta son teknoloji olan DDR5 RAM'ler CL40 veya üstü bile olabiliyorlar.

Çok teşekkür ederim yorumun için dikkate alacağım KO yu senelerdir oynayan arkadaşlar hep dd4 önerdi o yüzden bıraz kafam karıştı

AMD ile ilgisi yok. Başka bir durum varmıştır.

Fikrinizi dersiniz tamamda gülmeniz daha komik.

Oyunun DDR4, 5 ile alakası yok. Bilgisi olmayan adamlara inanmayın.

Ha genele bakarsan DDR5 kesinlikle daha iyi, her yönden.

Kaç kere Knight Online oynadın? Bariz bir şekilde Knight'da Intel daha iyi performans veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı